Suárez do PSG?

Suárez do PSG?

Nyní je již jasné, že Koeman se Suárezem v příští sezoně nepočítá. Uruguayský útočník byl sice ochotný přijmout roli náhradníka, to však nového kouče očividně nepřesvědčilo. Teď se probírají nejrůznější možnosti, jelikož o Suáreze projevilo zájem již několik klubů. Na seznam se nyní přidává i PSG.

Francouzský celek se o Suáreze již pokoušel dříve, před dvěma lety jej jako spoluhráče chtěl mít Neymar. Ten si myslí, že by s Luisem v útoku vytvářeli sehranou dvojici. Po prohraném finále Ligy mistrů se teď PSG rozhlíží po nějakém útočníkovi. Zatím však čeká na další krok Barcelony. Hráče už kontaktovalo několik klubů z Premier League i Serie A.

Jednou z možností byl Suárezův návrat do Ajaxu. Ten ale není reálný, i když je u fanoušků holandského celku hodně oblíbený. Rád by jej přivítal i sportovní ředitel Ajaxu Marc Overmars. Suárez se tam však vrátit nechce. Ozvaly se také některé kluby z MLS a z Dálného východu. Luis se rozhodne až poté, co jeho právníci s klubem dořeší jeho odchod. 


Zdroje: sport.es



Diskuze

no 16 golu v komine. To se dembelemu bude spatne spat. Tonda sedebou bude muset hodne mrskat. Real prisel o CR. a vysledky 1:0 mu vyhraly titul.

25.08.2020, 17:08

Jen dobře. Když Koeman něco vytáhne z Grize plus přivede nějakýho mladíka s cenou kolem 30M, pro Luise nezbyde místo. Bohužel.

25.08.2020, 17:49

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat