SUÁREZ: JSOU PŘED NÁMI I JINÉ VÝZVY

SUÁREZ: JSOU PŘED NÁMI I JINÉ VÝZVY

Nedělní vítězství nad La Coruňou navýšilo náskok Barcy na Real Madrid, Luis Suárez sice věří, že by výhra El Clásica tým nabila, jsou tady ale ještě jiné týmy, které budou jistě výzvou. 

V neděli se mu podařilo dvakrát vstřelit gól, postupně tak vylepšuje svoji špatnou formu ze začátku sezóny. "Určitě by nás výhra namotivovala. Jsou tu ale i další hrozby, např. Valencia nebo Atletico Madrid." 

Mohl to být hattrick, kdyby rozhodčí Suárezovi v posledním zápase uznal regulérní gól. "Viděl jsem to, protože jsem byl přímo na čáře. Pro čárového rozhodčího to je ale složitější určit. Chtěl jsem to ale hned vyjasnit." 

Blaugranas mohli v neděli vstřelit více gólů. Messi trefil tyč třikrát, to útočník pokládá za velkou smůlu. "Prostě jsme se snažili dostat míč do brány. Někdy je to složité. Důležité je, abychom pokračovali tak, jak jsme začali."

Zlepšení bilance je pro Suáreze důležité, i když sám přiznává, že se soustředil pouze na to, aby mohl pomoct týmu. "Jsem opravdu rád, že jsem pomohl a chtěl bych v tom rozhodně dál pokračovat. Také cítím, že bych se mohl zlepšit také více z  osobní strany," zakončil hráč rozhovor. Teď nám zbývá jen čekat, jak si povede v sobotním zápase a jestli se mu spolu s Messim podaří obranu Realu pokořit.   


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat