Suárez Miramontes: Kdyby mi dělali to, co Busquetsovi, zvažoval bych odchod

Suárez Miramontes: Kdyby mi dělali to, co Busquetsovi, zvažoval bych odchod

Ikonický barcelonský střelec v 50. letech minulého století a jediný držitel Zlatého míče narozený ve Španělsku, Luis Suárez Miramontes, se v programu Carrusel Deportivo na rozhlasové stanici Cadena SER vyjádřil k situaci Sergia Busquetse a jeho výkonům v této sezoně.

Nejdůležitější věcí z dnešního (rozhovor proběhl v sobotu, pozn. přek.) zápasu je fakt, že ztrácíme Sergia Busquetse. Postupně z něj dělají horšího a současný Busquets je jiný anebo vůbec nehraje. Nemá nic společného s naším Sergiem a psychicky za to platí. Není šťastný a není spokojený. V jeho hře není žádná radost a svoboda,“ řekl Luis Suárez Miramontes.

Pokud by mi v mé době dělali to, co dělají nyní Busquetsovi, promluvil bych si s trenérem a zvažoval odchod. Tento hráč hraje přes 10 let na vysoké úrovni a nyní se k němu chovají jako k nováčkovi. Takhle to nelze,“ dodával dnes čtyřiaosmdesátiletý rodák z La Coruňi, jenž si ve své kariéře zahrál vedle tamního Deportiva a Espaňi Industrial ještě za Inter Milán a Sampdorii.

Dodejme, že Sergio Busquets nepodal na stadionu Butarque výborný výkon a v 57. minutě byl nahrazen. Důvodem měla podle kouče Ernesta Valverdeho být žlutá karta, díky níž si ani nezahraje v příštím kole na půdě Atlétika Madrid. Nahrazen byl Ivanem Rakitičem, který se společně s Arturem Vidalem popere o místo v úvodní jedenáctce na Wandě Metropolitano.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat