SUÁREZ NECHCE ODEJÍT

SUÁREZ NECHCE ODEJÍT

Denis Suárez pořád sní o tom uspět v Barceloně. Záložník se teď vyznamenal svými výkony proti Seville a Villarrealu. Teď by chtěl využít další příležitosti a zabojovat o své místo ve Valverdeho týmu. 

O jeho odchodu v lednovém přestupovém období už se mluví nějakou dobu. Je to hráč, o kterého má zájem více klubů, například italský Neapol. 24letý hráč však působiště měnit nechce, chtěl by se soustředit na druhou polovinu sezony v Barceloně. 

Podpis Philippeho Coutinha nějak jeho plány nezměnil. Soupeření mezi hráči to ještě navyšuje, on se však cítí sebevědomě, co se jeho postavení ve hře týče. Barcelona nadále zůstává ve třech soutěžích. Tento týden ji čeká odveta Copa del Rey proti Celtě Vigo. Denis byl minulý týden v prvním zápase v základní sestavě a tento týden by se nic měnit nemělo. Zápas mu nabízí prostor ukázat svůj talent. 

Podle posledních informací klub prodej hráče nezvažuje. Oceněn je jeho talent vzhledem k jeho věku a dobře doplňuje tým. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

ještě že tak...smiley

10.01.2018, 18:51

No , Arda je už jednou nohou pryč, rafa o tom též uvažuje a Gomes prý chce odejít taky.Takze kdyby odesel ia suarez , byl by problem.

10.01.2018, 18:58

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 20
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat