SUÁREZ O VZTAHU S MESSIM

SUÁREZ O VZTAHU S MESSIM

V interview s rádiem Oceano Uruguay se Luis Suárez rozpovídal o svých prvních dojmech, které nabyl po příchodu do Barcelony, a také o vzniklém přátelství mezi ním a Lionelem Messim.

"Když přijdete do takového klubu, myslíte si, že všechno bude úplně jiné. Co mě překvapilo, byla neuvěřitelná skromnost, jaká v šatně panuje. Také na mě zapůsobily vztahy mezi spoluhráči," začal 30letý střelec, jenž do Katalánska přestoupil za více jak 80 milionů eur v roce 2014. "Nikdo si nemyslí, že je něčím víc. Je tu Leo, Neymar, Iniesta a další, kteří tu hráli dlouhou dobu, a vidět všechny tyhle hráče, jak dennodenně pracují a sdílejí osobní věci, vás naplní hrdostí a ukáže vám to, že jste si vybrali správně."

Skvěle si Suárez sedl s největší hvězdou týmu Messim. "Argentinci a Uruguayci obvykle vycházejí dobře. Já a Leo jsme k tomu ve stejném věku. Fotbalisti neřeší celou dobu jenom fotbal – bavíme se úplně jiných věcech jako o rodině, o tom co máme rádi... Díky tomu je pak vztah silnější. Scházíme se na maté, trávíme spolu den nebo vezmeme ženy na jídlo," pokračuje. "Leo je mimo hřiště jako kdokoliv jiný. Se mnou je vždy skromný a upřímný, prostě úžasný člověk. Navíc naše domy od sebe dělí 100 metrů." 


Zdroje: sport.es



Diskuze

smiley

11.02.2017, 18:10

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Villarreal CF 15
5. Athletic Club 14
6. RCD Mallorca 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
30. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat