SUÁREZŮV VZKAZ PO TOM, CO OPĚT HRÁL

SUÁREZŮV VZKAZ PO TOM, CO OPĚT HRÁL

Záložník Barcelony Denis Suárez po dlouhé pauze opět nastoupil za Barcu. Na hřišti strávil pouze 15 minut, ale zapojil se tím do comebacku Barcy, kterým zápas v posledních minutách dorovnala na 2:2.

Denis napsal zprávu na sociálních médiích a v rozhovoru po zápase se vyjádřil i pro Movistar+. "Už od té doby, co jsem přišel do Barcelony, jsem tady chtěl triumfovat. Nepřestanu se snažit, protože jsem se nedostal osm nebo devětkrát do základní sestavy. Mým cílem je tady něco dokázat, každý den trénuju, aby se mi to podařilo. Rozhodně nějak neuvažuju o tom, že bych odešel a budu dál bojovat. To je můj jediný cíl, uspět tady. Říkal jsem to vždycky, nepřemýšlím o tom, že bych odešel, protože Barca je můj klub a já budu bojovat o to, abych mohl hrát."

"Je to dnes pro mě šťastný den, protože jsme v posledních minutách dokázali vyrovnat a jsem šťastný, že jsem se dva nebo tři měsíce po zranění mohl vrátit. Doufám, že teď před koncem sezony budu moct pomoct víc."

"Jsem rád, že opět hraju, ta pauza byla moc dlouhá. Chci dál pokračovat, víc hrát a zasloužit si místo v týmu," řekl Denis na závěr.

   


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Sympatické vyjádření. Určitě lepší, než žádat trojnásobný plat po dvou letech v klubu.smiley

01.04.2018, 23:36

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat