Ter Stegen: Gavi je na tréninku stejně agresivní jako v zápasech

Ter Stegen: Gavi je na tréninku stejně agresivní jako v zápasech

Marc-Andre ter Stegen přinesl pro ESPN rozhovor, ve kterém hodnotí aktuální situaci v klubu. Vyzdvihl také roli Frenkieho de Jonga a vliv mladíků Pedriho a Gaviho.

Význam de Jonga

"Týmu přináší hodně. Mám o něm velmi vysoké mínění, ale také od něj hodně očekávám, protože je velmi talentovaný. Vidí a cítí fotbal jiným způsobem. Doufal jsem, že u nás zůstane, protože je to typ hráče, kterého chci ve svém týmu. Samozřejmě se objevilo mnoho fám a zpráv, ale jsem velmi šťastný, že je tady."

Role Gaviho

"Na tréninku je stejně agresivní jako v zápasech. Je mu jedno, proti komu zrovna stojí, bojuje o každý míč. To je to, co potřebujeme. To je důvod, proč je odlišný od typů hráčů, které jsme tu měli v minulosti. Je velmi důležitý pro celý tým. Je to také trochu o jeho mentalitě. S ničím si nedělá velké starosti a to je to, co ho dělá opravdu silným. Takového hráče jsme potřebovali."

Mezera po Piquém

"Araújo je jedním z těch hráčů, který musel zaplnit mezeru. Je to on, ale také Lewandowski, který je schopen mluvit s mladými hráči."

"Mnoho věcí se změnilo, asi i mentalita a způsob, jakým bráníme. Neřekl bych, že dřív to bylo horší, nebo lepší. Jen se způsob soustředění posunul a v defenzivě jsme se zlepšili."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Athletic Club 10
6. RC Celta de Vigo 9
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
20. Pedri 2
58. Jules Koundé 1
59. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat