TER STEGEN: TĚŽKÉ ZÁPASY TEPRVE PŘIJDOU, ŘÍMEM TO ZAČÍNÁ

TER STEGEN: TĚŽKÉ ZÁPASY TEPRVE PŘIJDOU, ŘÍMEM TO ZAČÍNÁ

Ter Stegen si myslí, že Barcu čeká těžký zápas a cesta do semifinále i přes výsledek z prvního zápasu nebude jednoduchá. Zavzpomínal také na gól z poloviny hřiště, který při posledním střetu s Římem dostal.

"Ten gól mě udělal silnějším, i kvůli tomu, co se o mě pak říkalo. Takové branky nepadají často. Teď si na střely z poloviny hřiště samozřejmě dávám větší pozor. Občas se ve fotbale dějí věci, které nečekáte."

Řekl pár slov i k pozici Barcy v Lize mistrů: "Víme, že to nebude jednoduché. Soustředíme se na zápas a na to, aby se nám podařilo ubránit naši výhodu, to vedení nic nemění. Budeme muset podat dobrý výkon, abychom mohli v Lize mistrů pokračovat."

"Máme výhodu, která to Římu dělá složitější, ale jsou herně kvalitní tým. Navíc nikdy před zápasem nevíte, jak to bude probíhat a jak to skončí. Pokud se ale 100 % soustředíme na hru a jsme na ni natěšení, tak se o to zítra dokážeme postarat."

Ter Stegen odmítá spekulace o zdravotní kondici týmu: "Jsme odpočatí, jsme připravení. To jsme na velké zápasy vždy. S tím, jaký teď máme tým, se můžeme vzájemně spoléhat jeden na druhého. To nám samozřejmě pomáhá a spoustu věcí to pro nás zjednodušuje."

"Není to lehké, když máte 11 hráčů, ale my máme kvalitu. Spoustu kvality. Víme ale, že těžké zápasy ještě přijdou, Římem počínaje," řekl na závěr.


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat