Ter Stegen tvrdil, že Barcelona nehrála na správné úrovni a že si hráči musí navzájem promluvit o určitých věcech

Ter Stegen tvrdil, že Barcelona nehrála na správné úrovni a že si hráči musí navzájem promluvit o určitých věcech

Velmi rozčílený byl po 3. utkání ve skupině F mezi Barcelonou a Slavií Praha brankář Marc-André ter Stegen. Rodák z německého Mönchengladbachu několikrát podržel své spoluhráče, ale v pozápasovém vyjádření nehledal výmluvy a nazval věci pravými jmény.

Ta zlost je normální. Nehráli jsme na úrovni, na které jsme chtěli být. Naštěstí jsme získali tři body a to je to nejvíce důležité. Myslím si, že si potřebujeme promluvit o nějakých věcech. Musíme to udělat mezi sebou, zde to říkat nebudu. Tohle se stává vždy, když existují věci k zlepšení. Jak říkám, jsou to interní záležitosti a nechci o nich hovořit tady. Není to můj styl. Rád bych si promluvil s těmi, kteří byli na hřišti.

Na osobní úrovni chci být vždy důležitý a když tím pomohu týmu, tím lépe. V prvním poločase si soupeři vytvořili dobré příležitosti, my jsme na tom nebyli dobře pozičně, nicméně takové věci se stávají. Od toho jsem tam pak já.

Slavia vyrovnala z první příležitosti ve druhém poločase, takové věci se nám nemohou stávat. Soupeř byl úplně sám, dostal jednu přihrávku a byl před bránou. Na těchto věcech musíme zapracovat. Jde o taktickou věc, nevrátili jsme se na 100 %. Tyto věci se v průběhu zápasu stávají.

Ano, nyní vedeme tabulku a chceme si udržet náskok, jelikož je to velmi složitá skupina. Jsme před našimi konkurenty a rádi bychom vyhráli další zápas, abychom ten rozestup ještě navýšili.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Zaplať pán bůh, že alespoň někdo to řekne na plnou hubu, že včerejší výkon byl hrozný a hodí řeč s některýma, všichni víme kdo to je.smiley

24.10.2019, 10:35

uz sem videl jak zas dostaneme gol zvrohu ala liverpool. ale ter stwgen je tam pěkně seřval

24.10.2019, 11:06

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat