Tisková zpráva FC Barcelona

Tisková zpráva FC Barcelona Foto: FCBarcelona.es

FC Barcelona a Aramark rozšiřují strategickou spolupráci jako nový partner Barça Vision a partner Espai Barça

FC Barcelona a Aramark oznámily novou strategickou dohodu, podle které se stávající poskytovatel služeb pohostinství a cateringu pro klub stává akcionářem společnosti Barça Vision (Bridgeburg Invest) a novým partnerem projektu Espai Barça.

Dohodou oznámenou dnes se Aramark España stává oficiálním poskytovatelem cateringových služeb pro budoucí Spotify Camp Nou a posiluje strategii zaměřenou na spolupráci s lídry v oboru, kteří mohou nabídnout nejlepší zážitek fanouškům a návštěvníkům budoucího Espai Barça. Espai Barça je strategický projekt klubu, který zajišťuje budoucí udržitelnost organizace při zachování modelu řízení. FC Barcelona se snaží přeměnit areály na mezinárodní inovační centrum s novými zážitky, které budou součástí nového konceptu zábavy po celý rok. Tento koncept zahrnuje všechny zařízení FC Barcelona v čtvrti Les Corts v Barceloně a stadion Johan Cruyff v Ciutat Esportiva Joan Gamper v Sant Joan Despí.

Barça Vision je iniciativa klubu, která sdružuje všechny aktivity související s Web3, NFT a metaverse, které jsou součástí strategie klubu pro vybudování Espai Barça Digital. Tento krok umožňuje FC Barceloně posílit strukturu Barça Vision s odborným strategickým partnerem, který se specializuje na hledání obchodních příležitostí v oblasti pohostinství a gastronomických zážitků v rámci velkých sportovních zařízení. Aramark, americká nadnárodní společnost se sídlem ve Filadelfii, je v současnosti přítomna ve 19 zemích a zaměstnává více než 248 000 lidí po celém světě. Společnost, která se zabývá poskytováním potravinových služeb, je součástí skupiny Aramark Corporation, přítomné ve Španělsku od roku 1992, a ročně řídí více než 150 velkých zábavních a kulturních a sportovních akcí.

Prodej podílu ve společnosti Bridgeburg Invest byl realizován v souladu s povolením Valné hromady členů FC Barcelona konané 23. října 2021.


Zdroje: FCBarcelona.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 24
2. Real Madrid CF 21
3. Club Atlético de Madrid 17
4. Villarreal CF 17
5. CA Osasuna 15
6. Athletic Club 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 10
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
8. Lamine Yamal 4
17. Dani Olmo 3
35. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat