Třetí sada pro sezónu 2023/24 vytvořená z DNA Barçy

Třetí sada pro sezónu 2023/24 vytvořená z DNA Barçy Foto: Twitter @FCBarcelona

Dres vyniká výraznou barvou "light aqua", která evokuje inspiraci a kreativitu a zdůrazňuje vše, co je součástí Barçy, její historii, styl hry a mladé talenty vychovávané v La Masii, které inspirují celý svět.

Pro sezónu 2023/24 představuje FC Barcelona třetí soupravu, která vyniká výraznou světle vodovou barvou, jež je rovněž považována za výraz inspirace a kreativity. Její design zdůrazňuje vše, co je součástí Barçy, její historii, styl hry a mladé talenty vychovávané v La Masii, kteří svou kariérou inspirují celý svět.

Tento třetí dres s průkopnickou a inovativní image z hlediska designu a barevné kombinace budou nosit hráči týmů prvního fotbalu, Barça Atlètic a Fundació Barça Genuine. Druhé dresy budou nosit hráči týmů basketbalu, házené, futsalu a kolečkového hokeje.

Souprava, kterou budou nosit první mužské a ženské fotbalové týmy, bude k dispozici od 2. září po dobu jednoho týdne exkluzivně v e-shopu klubu a ve všech prodejnách Barçy: Spotify Camp Nou, Canaletes, Paseo de Gracia, Sagrada Família, Westfield La Maquinista, Parc Central Tarragona, La Roca Village, Poble Espanyol, na barcelonském letišti T1 a T2, v nákupním centru Arenas, v obchodě v Madridu, Palma de Mallorca, Platja d'Aro, Salou a na okruhu Universitat a také v nedávno otevřeném obchodě Maremàgnum. K dostání bude také na všech prodejních místech klubu na Estadi Olímpic Lluís Companys. Po tomto prvním týdnu ji fanoušci budou moci najít na ostatních obvyklých prodejních místech.

Svěřenci Xaviho Hernándeze se v novém dresu poprvé představí v zítřejším utkání, v neděli 3. září, kdy hostí CA Osasuna.

Po úspěšném uvedení druhé soupravy pro sezónu 2023/24 s návrhem, který vzdává hold Johanu Cruyffovi, předchůdci herního stylu Barçy, jde o nový převratný krok, jehož hlavním hrdinou je neonová barva odrážející ducha a energii nejmladších sportovců klubu. Kromě toho obsahuje podkladovou vazbu, která vytváří modro-granátový reliéf evokující DNA FC Barcelona a která se táhne nitkami celé látky. Tyto odstíny se objevují také na lemování každého z rukávů, ačkoli na tričku, šortkách a ponožkách jednotně převládá světle vodová barva.

Na dresech prvních týmů budou také loga hlavních partnerů klubu: Spotify na přední straně spolu s Nike a Ambilight TV na rukávu dresu prvního týmu mužů. Na rukávu dresu žen bude vyobrazena společnost Bimbo, hlavní partner týmu a globální partner klubu. Kromě toho je na něm pod číslem i nadále logo UNHCR/UNHCR, aliance nadace.

K jeho výrobě byl použit 100% recyklovaný polyester, vyrobený z recyklovaných plastových lahví, které se taví za účelem získání velmi jemného vlákna, čímž se získá tkanina, která umožňuje maximální výkon při sportovním tréninku a s minimálním dopadem na životní prostředí. Z recyklovaných materiálů je vyroben také znak Barçy.

DNA Barçy vetkaná do nové soupravy
Nový dres se řídí konceptem Aquí, para abrir camino, tedy jít příkladem, ale při této příležitosti je jeho uvedení na trh úzce spjato s novými generacemi mladíků z FC Barcelona La Masia, kteří procházejí fotbalovým tréninkem. Právě v posledních zápasech prvního týmu mužů rozhodly o tom, že se v něm objevili hráči jako Lamine Yamal a Fermín López, nebo v této poslední sezoně Vicky López v ženském týmu, kteří potěšili všechny Culés skvělými výkony. Díky svému talentu a stejně jako jiní hráči v minulosti povedou mladí sportovci a sportovkyně budoucnost a jsou těmi vyvolenými, kteří povedou klub v příštích letech.

Závazek k udržitelnosti
Pro FC Barcelona je udržitelnost jedním ze strategických pilířů klubu a v souladu s tímto přístupem se snaží podporovat udržitelný rozvoj ve všech oblastech své činnosti. V tomto případě tak činí prostřednictvím svých streetwearových módních kolekcí a souprav, v nichž Nike Football využívá revoluční inovace a design zaměřený na udržitelnost, aby sportovcům pomohl dosáhnout co nejlepších výkonů. Stejně tak v případě tohoto nového třetího dresu FC Barcelona pro sezónu 2023/24 byl použit 100% recyklovaný polyester vyrobený z recyklovaných plastových lahví a z recyklovaných materiálů je vyroben i znak Barçy. 


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Dres vyrobený z DNA barcy. :D :D Si děláte pr*el, ne? :D

02.09.2023, 11:01

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Athletic Club 10
6. RC Celta de Vigo 9
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
20. Pedri 2
58. Jules Koundé 1
59. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat