UMTITI NA OTÁZKY O JEHO BUDOUCNOSTI V BARCE MLČÍ

UMTITI NA OTÁZKY O JEHO BUDOUCNOSTI V BARCE MLČÍ

Barcelonský obránce Samuel Umtiti se právě připravuje spolu s Francií na Mistrovství světa v Rusku. V neděli ráno se po prohře 3:2 s Kolumbií se objevil na TV talk-show Telefoot.

Na otázky novinářům odpovídal ano či ne, a když chtěl otázku nechat nezodpovězenou, tak jen stačilo říct "Joker". To řekl na dotaz, týkající se jeho budoucnosti v Barceloně, ale i na otázku: "Odejdete do Manchesteru United?"

Umtitimu vyprší smlouva v Barceloně v roce 2021 a Katalánci měli podle všeho kontaktovat jeho agenta, aby se domluvili na možném prodloužení smlouvy. Svými výkony Umtiti zapůsobil na některé z největších klubů v Evropě, jako hráč během svého působení v Barce vyrostl a dalo by se říct, že stabilně podává skvělé výkony. Je třeba dodat, že je mu pouhých 24 let. Manchester United by jeho výkupní klauzuli ve výši pouze 60 milionů Euro zaplatil a navýšil by mu prý i plat. 

Ve Francii se mluví o tom, že je to možná strategie jeho bratra Yannicka, se kterou přišel, aby na Barcelonu zatlačil. Umtitiho se ptali také na možný příchod jeho spoluhráče z reprezentace Griezmanna do Barcy. "Jestli jsem s ním mluvil, když teď spolu hrajeme? To ne." Na konci Umtiti přiznal, že během rozhovoru několikrát zalhal a zavtipkoval. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Je skvelý, ale pokiaľ sa mu už Barca máli, tak nech sa páči. Cestu má voľnú.

25.03.2018, 22:01

No upřímně, takové odpovědi mě taky celkem znepokojují, když si vezmu že drtivá většina řekne jasně jak a kde se cítí, tak snad on je tou výjimkou....Je spokojený, má jasno, ale chápe že člověk nikdy neví co se muže stát, tak o tom nechce moc debatovat. Ale pokud má opravdu pochybnosti atd...tak ano, papa. Ale já ho tu prostě vidím do 32+ či ještě lépe do konce kariéry. Prodloužit okamžitěsmiley

25.03.2018, 22:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat