UMTITI POTVRDIL, ŽE DOSTAL NĚJAKÉ NABÍDKY

UMTITI POTVRDIL, ŽE DOSTAL NĚJAKÉ NABÍDKY

Umtiti přiznal, že má několik nabídek a mohl by z klubu odejít. Potvrdil tak informace, které se objevily už minulý týden. 

"Pravdou je, že se objevily nabídky od několika klubů," řekl Umtiti tv kanálu Football Club. Pak také dodal, že se o jeho budoucnosti v klubu ještě nezačalo jednat. 

"Momentálně jsme nic neřešili, z mojí strany žádný impuls nepřišel. Možná je tady zájem ze strany klubu, ale zatím žádné jednání nezačalo."

Na nabídky z jiných klubů Umtiti řekl: "Je tady zájem i ze strany jiných klubů, ale já mám spoustu cílů, kterých bych v Barceloně chtěl dosáhnout. V tomhle světě se všechno děje tak rychle. Jsem pyšný a šťastný, že tady můžu být.."  

Také se vyjádřil ke své výkupní klauzuli, které má výši 60 milionů eur. "Není to moc, to ví každý. Ale to není něco, co by mě nějak děsilo nebo zajímalo. Soustředím se na hřiště, na hru, to je to, co si užívám. Zbytek přijde pak."

Na zájem Barcy o Griezmanna jen zavtipkoval: "Teď jsem se dostal do módu agenta! Ne, jen si dělám srandu."

"Je pravda, že o tom spolu mluvíme hodně. Mohli jsme se o tom bavit, ale jen proto, abych zjistil, co si o mém klubu myslí. Ale každý si o Barceloně myslí jen to dobré. Hráči takové úrovně o tom mohou snít. Pokud přijde, tak budeme hrát se šesti útočníky," řekl Big Sam na závěr. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

je to děsně neurčitý, ale pochybuji, že by sám chtěl odejít...jasný, větší plat si zaslouží, ale nemyslím si že by šel kdyby ho nedostal...snad :/

02.04.2018, 16:41
blaugrana Thorin

Akoze by mu povedali..Samuel, hras dobre, ale setrime na Griezmanna, tak nedostanec ani floka navyse. Ok, aj tak predlzim.

02.04.2018, 20:53

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat