VALVERDE: 10 ŠPATNÝCH MINUT VÁS MŮŽE VYŘADIT

VALVERDE: 10 ŠPATNÝCH MINUT VÁS MŮŽE VYŘADIT

Valverde nebere vedení 4:1 jako garantované a podle něj by i deset špatných minut mohlo Barcelonu z Ligy mistrů vyřadit. 

"Je to složitý zápas, nevíme, co by se mohlo stát," řekl trenér na tiskovce. "Pokud odehrajete deset špatných minut, tak jste ze soutěže venku. Malé detaily mohou změnit spoustu věcí a musíte se špatným momentům vyhnout, abyste nevypadli."

"Nesmíme si myslet, že už jsme něco vyhráli. Ještě není nic rozhodnuto. Je pravda, že máme dobrou výhodu, ale to nemůžeme brát jako jistotu. Musíme hrát, jako by první zápas skončil 0:0, protože se může stát cokoliv. Něco může být proti nám, třeba někdo dostane červenou kartu. Musíme hrát dobře a pokusit se zvítězit, nad ničím jiným nesmíme přemýšlet."

Valverde nepochybuje o tom, že by mohl Řím přijít s comebackem.

"Samozřejmě to je možné. Jsem ve fotbale už dlouho a dobře vím, že mimořádné věci se v zápasech dějí. Doufáme, že se nic šíleného nestane."

"Když se ohlédneme za naší sezonou, víme, že je těžké nám dát gól. Díváme se hodně dopředu, dáváme góly. Ale nemůžeme jít do zápasu s tím, že soupeř už je vyřazen. Dají do toho všechno. V prvním zápase jsme viděli, že mají dobré hráče. Jedna chyba vás může stát hodně a my budeme hrát tak, abychom semifinále dosáhli," řekl kouč na závěr. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

a čo tak 85 špatných minút? Neverím čo sa dnes stalo.....keby sme hrali aspoň dobrý fotbal a prehrali tak to zoberiem, ale toto....

10.04.2018, 22:44

Debilní nákupy Umtitiho a Dembeleho , vyhozené miliardy . Jedině nákup Coutinha se povedl.

10.04.2018, 22:45
MB87 mekssi

ale to zas nie....dembele ani nehral...umtiti slabší deň, stane sa.....horel hlavne semedo a pique....a valverde, veď uz v polčase mal reagovať, musel vidieť že góly visia na vlásku, nechápem

10.04.2018, 22:55
pyspetr MB87

pique tam toho aspon dost pozičně pohasil. umtiti jak kdyby neměl ani snahu. já ho samozřejmě nevyhazuje ale jak kolega nahoře...

11.04.2018, 08:26
Tomas397 mekssi

Umtitiho?Si na hlavu?

11.04.2018, 00:44

Po dlouhé době tady něco píšu a mrzí mě, že právě tohle...ještě jsem plnej emocí, vše je čerstvé a celé jsem to ještě nezpracoval. Určitě nechci být kritik, protože Barca miluju a vždy budu, ale spíš se chci podělit, rep. sdělit, co potom všem cítím. Jsem nesmírně zklamaný stylem naší předvedené hry. Valverdeho jsem doposud bral jako výborného stratega, ale absolutně nechápu, proč včera nereagoval na vývoj utkání ?? Prostě včera mi přišlo uz od první minuty, že se nám "nechce" prostě i z našich kombin. bylo cítit, že to nejde. Nejvíce mě štve, že jsme si to prohráli úplně sami. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale ta hra Říma, nebyla zase kdoví jaká. Myslím, že kdybychom do druhé půle nešli zase bránit a hráli svou obvyklou, naturalni hru, tak nebylo co řešit...pokaždé, když si To v hlavě přemítam, tak myslím na to, že stav před utkáním byl 1:4, takže co bylo příčinou toho zmaru ?? U jakéhokoliv klubu na světě bych si odpověděl, že to je prostě fotbal, ale ne u Barcy...No, nic jdeme dál...raději ani nepřipouštím TV, protože nechci slyšet zprávy o tom, jak Barca dostala naloženo a tím, že v Římě ke Patrik S., tak to budou naše média opakovat dokola...PS: v takových chvílích se ukáže prevej fanda Barcy !!!

11.04.2018, 06:46
Luis Jarek.Dr.

Ona už ta sestava byla složená tak, aby se to nějak ukopalo. A souhlasim, že Řím nehrál až tak super, ale oni nás přejeli nasazením, agresitvitou a touhou postoupit. K tomu jsme mi hráli na hovno,dělali chyby a hráli tak nějak lážo plážo. Taktika asi žádná, reakce na vývoj zápasu nulová. Ter Stegen jedinej snese přísné měřítko kvality. Nemůžeme se pořád spoléhat na Lea, musí makat celej tým!

11.04.2018, 10:29

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat