VALVERDE CHCE NĚKOHO, KDO MŮŽE HRÁT V LIZE MISTRŮ

VALVERDE CHCE NĚKOHO, KDO MŮŽE HRÁT V LIZE MISTRŮ

Barcelona stále přemýšlí, jak v zimní přestávce posílit svůj tým. Jsou odhodláni, že získají hráče, který bude k dispozici pro nadcházející kola Ligy mistrů.

V tuto chvíli je velmi těžké předpovědět, jak bude tým vypadat na konci ledna, jedno je však jisté  - na programu je několik změn, fotbalisti budou odcházet a přicházet. Dlouhodobou prioritou jsou dva hráči - Griezmann a Coutinho. Co se týká Countinha, Barcelona se o něj stále snaží, i když anglický tým vyjednávat nechtěl. Některá španělská média však uvádějí, že už je na 4. ledna domluveno jednání. 

Podpis Griezmanna je ohrožen, protože si Atletico Madrid stěžovalo FIFA, že klub kontaktoval hráče bez povolení. Zájem Manchesteru United o tohoto hráče opadl, nejspíše se obávají jeho zájmu odejít do Barcy. 

Nyní se Blaugranas v očekávání nástupu zimního přestupového období soustředí také na něco jiného. Potřebují hráče, který je posílí v Lize mistrů, což by ani Coutinho, ani Griezmann udělat nemohli. 

Čtyři možní kandidáti jsou:

 Fekir (Lyon): 24letý francouzský záložník. Jeho cena by nebyla nižší než 50 milionů Eur, je to hráč, kterého už klub nějakou dobu sleduje. Robert Fernandez ho několikrát viděl hrát a hodně se mu líbil. 

Arthur (Gremio): Barcelona už hráče kontaktovala. Robert Fernandez s fotbalistou na finále Copa Libertadores mluvil osobně. 21letý záložník má herní styl podobný Xavi Hernandezovi, jeho cena by se pohybovala okolo 25 milionů Euro.

Özil (Arsenal): Jeho smlouva s anglickým klubem skončí v červnu. Koupě by tak drahá nebyla, problém je ale plat 29letého německého hráče, který činí 9 milionů Euro ročně. 

Oscar (Shanghai): 26letý hráč vydělává 24 milionů Euro ročně a je jedním z nejslavnějších přestupů v čínské lize.  Shanghai za něj zaplatil 61 milionů Euro. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

No , Coutinho a Griezmann ano , ozil....smiley,fekir...smiley,gremio...smiley(máme takového denise, či rafinhu a dalšího mladíka jejich typů nepotřebujeme) a oscar za 50M ? smileysmiley

29.12.2017, 14:25

Na jednu stranu je dost blbý, že nově příchozí hvězdy by nemohly nastupovat v LM, na druhou stranu zase perfektní pro jejich aklimatizaci a příští sezónu.
Deloufeu(fakt škoda, že se neprosadil - fandil jsem mu hafo), Vidal, Arda šup do pryč už v zimě a místo nich Griezman.

Gomés do pryč zcela jednoznačně. Ten týpek je těžkej nekopa, nepřesvědčil ani v jednom jediným utkání a těžce zabírá fleka D.Suarézovi, kterej má opravdu šanci se v budoucnu prosadit.
S Coutinhem je to těžký. Momentálně asi nejlepší CAM na světě, když nepůjde k nám, stáhne si jej PSG bo Mordor, a to nikdo nechceme. Na druhou stranu, za cenu jednoho Coutinha můžeme mít Thiaga (cena cca 80-90€) i mladýho Arthura (30-40€), kterej může být za pár let hvězda obdobné velikosti...Vlhkým snem by pak bylo záložní duo Coutinho-Thiago.

Mascherana pustit klidně již v zimě - alespoň z toho kápne nějaký drobák a především toho pro nás El Jefecito udělal dost a dost. Musí se ale zajistit náhrada - buďto nějaká hostovačka, bo ideálně nákup I. Martinéze (může do LM). Vermalenovi bych dal klidně šanci - když bude pravidelně hrát i jako 4. stoper, minimálně mu stoupne cena... v létě výměna za Minu. A pokud by se na léto sháněl pravohoný stoper, bral bych všema deseti J. Veltmana z Ajaxu.

29.12.2017, 15:24

Arthur + 1. stoper teď v zimě - Txiki už je údajně v Baskicku, tak nám City možná vyfouknou Martíneze, na druhou stranu se Txiki narodil v Baskicku, tak je tam možná jen na svátky za rodinou smiley. Coutinho + 2. stoper v létě a máme skvělou soupisku na příští sezónu. V létě už by jej Liverpool mohl konečně pustit.

29.12.2017, 18:48

OT: Zdravim, když už jsme u ligy mistrů, kupuju ted pro mě a přítelkyni lístek na Barcelonu proi Chelsea, ale nikdy předtím sme tam ještě nebyli a tak sem Vás chtěl poprosit, zda nemáte někdo zkušenosti a doporučili by jste kam si máme lístky koupit? Přemýšlíme nad: CAT1 Platinum Tribuna nebo CAT1 Platinum Longside 1st Floor, a nebo poté za bránama CAT2 Gol 1st or 2nd floor.
Ty za bránou jsou o dost levnější, tak jestli nevíte zda to jako zážitek stačí a nebo je vážně lepší připlatit si za tu CAT1?
Děkuju :)

29.12.2017, 19:06
Migueli milldaa
Systémový administrátor

Zážitek to je i za brankou.

Hlavně tribuna Gol Nord - prostřední patro, tedy nad kotel Barçy.

29.12.2017, 20:01

Nevíte někdo nějakou stránku kde se dozvím více novinek o klubu? Nic ve zlem ale tady toho moc není. smileydiky

03.01.2018, 07:58
karlos Zeus

Forzabarca, či offiko stranky FCB

03.01.2018, 12:51

Dekuji

03.01.2018, 22:24

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 20
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat