VALVERDE: CO SE STALO PROTI LAS PALMAS JE MOTIVACE

VALVERDE: CO SE STALO PROTI LAS PALMAS JE MOTIVACE

Vítězství nad Atleticem Madrid Barceloně zajistilo osmibodový náskok. Valverde ale své hráče před zápasem s Malagou upozornil, že se s tím spokojit nemůžou. Utkání s Las Palmas by je mělo motivovat. Také je třeba myslet na nadcházející odvetu s Chelsea.

"Co se stalo proti Las Palmas, když jsme tam neuměli vyhrát, musí hráče motivovat," řekl kouč na tiskovce před zítřejším zápasem. 

"Musíte se spoléhat na statistiky a vědět, že ti, co jsou ve spodní části tabulky budou o body bojovat. Hrají na dvě stě procent, bude tam dobrá atmosféra a budou se nám snažit všechno zkomplikovat."

Valverde se taky obává, že Malaga nějak změní styl a bude chtít jeho týmu ublížit. "Nezáleží na tom, jestli se týmy stáhnout a čekají, co uděláme - jako se stalo v Londýně, v tuto chvíli na nás týmy hodně tlačí. Každý trenér může dělat se svým týmem to, co mu připadá účinné." 

Vyjádřil se i k Ousmane Dembélému, který zatím neměl příležitost se moc projevit. Zkomplikovalo mu to i jeho zranění. "Skvěle dribluje s míčem, se soupeřem si chce pohrát. Má rád kolem sebe herní prostor a má potřebnou techniku, aby se dostával blíže k bráně."

"Musí lépe vědět, jak se rozhodovat, ale je mu dvacet let a zkušenosti ještě pořád sbírá. Každý zápas je pro něj dobrý a my od něho hodně očekáváme."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Roberto-Coutinho,Sergio,Raketa,Dembele-Suarez,Messi.

Pokuď by se zápas vyvíjel dobře,tak v 60minutě stáhnout Messiho,Suareze a Raketu.

09.03.2018, 22:22

V 60-65.minute stahnout Messiho a jeste nekoho ze zalohy treba Raketu, Sergia a dohrat to s Paulinem nebo Pacem a v LM nakopat Chelsea

10.03.2018, 10:04

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat