VALVERDE: DEULOFEU SE MUSÍ VÍC SNAŽIT

VALVERDE: DEULOFEU SE MUSÍ VÍC SNAŽIT

Při tiskové konferenci před prvním zápasem La ligy v roce 2018 se Valverde mimo jiné vyjádřil také k situaci Gerarda Deulofeua. Ten by podle něj o své místo v klubu měl zabojovat. 

Ousmane Dembelé se vrátil zpátky po zranění a střet s Levante bude jeho druhým zápasem letošního roku. Blaugranas jsou blízko podpisu Coutinha, to tedy šance Deulofeua v budoucnu si zahrát ještě snižuje. Španělský hráč byl vynechán ze soupisky na zítřejší utkání. I když se mluví o jeho odchodu do Serie A, Valverde doufá, že bude o své místo v kádru ještě bojovat. 

"Nejsem ten, který by měl posuzovat, co hráči dělají, nebo jim přikazovat, co dělat mají. Deulofeu je náš hráč. Patří k nám a musí bojovat, aby svou situaci změnil. Je to odhodlaný hráč, kterému se určitou dobu hodně dařilo. Teď se ale porozhlížím i po jiných hráčích. To nemá s ním co dělat, je to jen otázka volby, toho, co je pro trenéra v ten moment důležité." 

Když je teď Dembele opět v akci, trenér k němu chce přistupovat s trpělivostí. Také se vyjádřil k nekončícím spekulacím o Coutinhovi. 

"Už jsem řekl, že musíme být ohledně něho opatrní. Nějakou dobu ještě potrvá, než se vrátí do toho tempa a stylu hry. To, co fanoušci chtějí, je vidět jejich tým dobře hrát a vyhrávat. To je vše."

"Coutinho je skvělý hráč, ale není jediný, takových je spousta. Co je pro mě důležité, je v tuto chvíli koho v týmu mám, ne koho nemám. Nechci, aby to vyznělo, že si jiných kvalitních hráčů nevážíme. Takové ale máme i tady v Barceloně," ukončil trenér tiskovku.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 20
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat