VALVERDE DOUFÁ, ŽE BUSQUETS BUDE PROTI ŘÍMU HRÁT

VALVERDE DOUFÁ, ŽE BUSQUETS BUDE PROTI ŘÍMU HRÁT

Ernesto Valverde si dobře uvědomuje, jak je Busquets pro jeho tým důležitý. Doufá, že bude na středečním zápase s Římem k dispozici. 

Busquets zatím naplno s týmem netrénuje a v Seville dnes hrát nebude, příští středu na Camp Nou už by mu to však mohlo vyjít. "Doufáme, že proti Římu nastoupí," řekl Valverde v pátek na tiskové konferenci. "Pořád netrénoval s ostatními, ale doufáme, že bude zpět. Myslíme si, že to vyjde."

Busquets je bezpochyby jedním z klíčových hráčů, nejdříve byl pod Guardiolou, pak pod Vilanovou, Martinem a Enriquem. Pod Valverdem se nic nezměnilo a Busquets je jedním z klíčů k úspěchu Barcy. 

Trenér se vyjádřil i k dnešnímu zápasu obecně: "Je pravda, že je Liga mistrů za rohem, ale to platí i pro ně, i pro nás. Pro ně je to důležitý zápas. Mají za sebou týmy jako je Girona nebo Real Betis. Doma jsou vždycky silní, je to dobrý tým a není jednoduché je porazit."   

"Pro nás je ten zápas klíčový. Budeme hrát o hodně. Zápas s Římem teď nějak neřešíme, to až po utkání se Sevillou. Teď je to rozhodující moment sezony, duben bude rozhodující měsíc. Myslím si, že máme dobrý tým a můžeme to všechno ustát," řekl trenér na závěr. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

To my všetci, pretože bez neho je ta záloha totálne na smiech.

01.04.2018, 13:39

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat