VALVERDE: MESSI MĚ NEŽÁDAL, ABYCH HO STŘÍDAL

VALVERDE: MESSI MĚ NEŽÁDAL, ABYCH HO STŘÍDAL

Pozápasová vyjádření trenéra a hráčů.

Ernesto Valverde

"Byla to divná první půle. Valencia začala velmi dobře, vytvořila si jasné šance, ale jinak jsme to byli my, kdo hře dominoval a cítili jsme, že bychom mohli dát gól."

Messiho zranění: "Nemůžu přesně říct, co má za problém, nevím to. Mám za to, že to nebude nic vážného, ale nemohu nic potvrdit. Uvidíme, co řeknou doktoři a podle toho to pak vyhodnotíme. Pokud bude fit, bude hrát. Leo mě nežádal, abych ho střídal."

O prioritách: "Jsme na La Ligu motivovaní, chceme ji znovu vyhrát. Každý si může dělat svou vlastní analýzu, ale myslím, že jsme dneska začínali s úmyslem hrát dobře a vyhrát. Jsme posedlí snahou vyhrát úplně každý zápas, který hrajeme, obzvlášť v lize, protože nám to dává konzistentnost."

Jordi Alba na lavičce: "Měli jsme několik možností, i když Jordi Alba je ve fantastické formě. Bude těžké ho nahradit. Měl čtyři žluté a říkal jsem si, že tohle byl zápas, ve kterém by mohl odpočívat, ale nakonec nastoupil a dostal pátou žlutou."

Carles Aleñá: "Vidím, že se vyvíjí velmi dobře. Každým dnem se zapojuje víc a víc, je to fotbalista s úžasnými kvalitami. S tím, jak se zápas vyvíjel, jsem měl pocit, že by nám Arthur mohl v záloze pomoci."

2019-02-02 BARCELONA-VALENCIA 16-Optimized

Ivan Rakitić 

Messi: "Doufáme, že Messi ještě víckrát vstřelí dvě branky. Je smůla, že zápas zakončil s menším zraněním. Doufáme, že to nic není, stejně jako u Piquého, protože nás čekají velice zajímavé zápasy."

Vývoj zápasu: "První poločas nebyl zrovna nejlepší, ale ukázali jsme charakter a druhý poločas jsme zcela ovládli. Občas to vypadalo, že hrajeme kolem jejich vápna basketbal, ale nakonec jsme to nedokázali obrátit."

"Není snadné hrát s Valencií, která díky výsledkům z posledních týdnů přijela s vysokým sebevědomím a v obraně hrála hodně u sebe. Čekali na protiútoky a moc neriskovali, ale my jsme tvrdě makali."

2019-02-02_FCBvsVALENCIA_03-Optimized

Carles Aleñá

"Nepřekvapuje mě, že jsem byl střídán, a jsem šťastný za šance, které mi trenér dává. Je to trenérovo rozhodnutí a já jsem šťastný za každou minutu, kdy se dostanu na hřiště."

"Cítím se velmi příjemně a tenhle tým už znám líp, myslím, že odehrál skvělé utkání. Není pro mě důležité, jak jsem hrál já, pokud tým nevyhrál."

"Na začátku jsme trochu zaspali, ale přístup týmu byl perfektní. Po tom, co jsme dokázali vyrovnat, odcházíme z tohoto střetnutí s divným pocitem, že jsme ho měli vyhrát."

"Teď se můžeme soustředit na středeční zápas. Clásico je výjimečný zápas a existuje tu také naděje, že vyhrajeme titul, pokud budeme úspěšní."

mini_2019-02-02 BARCELONA-VALENCIA 51


Zdroje: marca.com, sport-english.com, fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat