VALVERDE: VÍTĚZSTVÍ NA BERNABEU NÁM TITUL NEZAJISTÍ

VALVERDE: VÍTĚZSTVÍ NA BERNABEU NÁM TITUL NEZAJISTÍ

Vítězství s La Coruňou Barcelonu postavilo na čelo tabulky, 11 bodů před Real Madrid, který má však ještě zápas k dobru. Valverde si nemyslí, že by sobotní vítězství klubu zajistilo titul, protože náskok na Atlético je pouze šest bodů.

Byly pouze dvě předchozí příležitosti, kdy Katalánci do El Clasica vstupovali s takovým náskokem.  Trenér se tím ale nechce nechat unést.

"Nemyslím si, že nám El Clasico zajistí titul," vysvětlil při nedělní tiskové konferenci. "Na Atletico takový náskok nemáme. Víme také, že je to dlouhá soutěž, nikdo v této chvíli nedokáže nic rozhodnout." 

Trenér ale cítí, že v týmu je dobrá atmosféra a že jsou na zápas dobře připravení. "Směřujeme do utkání šťastní," přiznal.  "Zbývá nám už jen týden příprav, ale věříme si. Čeká nás těžký zápas s obrovským rivalem. Jsme však připraveni se s nimi střetnout."

Iniestův návrat do týmu byl v neděli dost viditelný. Podal výrazný výkon, svými přihrávkami ohrožoval bránu soupeře v průběhu celého zápasu. Valverde hráčův výkon vyzdvihl. 

"Co bych k tomu mohl říct? Jsem šťastný, že sním mohu v týmu počítat. Dnes hrál kvůli kvalitám Deportiva na odlišné pozici. Odehrál však výborný zápas," zakončil trenér rozhovor. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat