VELKÝ ROZHOVOR S NEYMAREM

VELKÝ ROZHOVOR S NEYMAREM

Nemyar poodhaluje svůj život v Katalánsku, diskutuje o El Tridente a také o tom, co se naučil od Luise Enriqueho, nezapomíná ani na závěrečný boj o titul La Ligy.

MSN

"Jsme přátelé a každý chceme jeden pro druhého jen to nejlepší. Společně píšeme historii, dáváme mnoho gólů, které nám pomáhají k zisku mnoha trofejí. Na tři lidi je to opravdu mnoho branek, za které jsem velmi šťastný."

"Každý z nás vyniká v něčem jiném a společně se tak na hřišti skvěle doplňujeme, této symbióze pomáhá i naše přátelství. Myslím, že je jednodušší střílet góly, když jsme tu pro sebe."

"Ale my chceme víc. Chceme dávat více gólů, vyhrávat více trofejí, vše co chceme je vyhrávat. Tohle trio se zapíše do historie fotbalu!"

O tom co se naučil od Lionela Messiho

"Je to můj fotbalový idol, také přítel od kterého se učím dennodenně a přeji mu jen to nejlepší. I nadále musí pokračovat v tom co umí a dělá nejlépe. Je jiný, on není z této planety. On je prostě Messi."

"Jsem tu už téměř čtyři roky a naučil jsem se od něj mnohému. Naučil jsem se od něj vše, jak střílet, jak být na hřišti stále v pozoru a jak posouvat balón. Doufám, že prodlouží svou smlouvu a doufám, že lidé z Barcelony začnou pracovat na tom, aby s námi zůstal."

O svém setrvání v klubu

"Chci zde být, proto jsem prodloužil svůj kontrakt. Jsem zatím velmi spokojený s tím, co jsem udělal pro klub, jsem šťastný se svými spoluhráči a cítím se tu jako doma."

O Luisi Enriquem

"Je to škoda. Po celé 3 roky jsme měli jednoho manažera, se kterým jsme prožili spoustu skvělých věcí. Ten způsob kterým pracuje, on chce stále vyhrávat a pro tým chce jen to nejlepší. Myslím si, že je jeden z nejlepších, co tu jsou." 

"Je jasné, že nám bude chybět. Do budoucna mu přeji jen to nejlepší, a to jak v jeho profesním, tak v jeho osobním životě a velice mu děkuji za to co nás naučil. Teď ale musíme jít dál."

O titulu v La Lize

"Zbývá nám odehrát velmi těžké zápasy, jestliže nebudeme v té nejlepší formě, nebudeme schopni je vyhrát. Právě proto teď musíme zůstat soustředěni sami na sebe a vyhrát je. Nemůžeme myslet na Real Madrid, musíme myslet pouze na sebe. Myslím si, že když budeme dělat to co máme, La Ligu stále můžeme vyhrát."

O svém prvním vyloučení

"Myslím si, že druhá žlutá karta mi byla udělena oprávněně, ale ta první ne. S první žlutou kartou nesouhlasím. Při té druhé kartě jsem udělal chybu, když jsem se až moc silně snažil získat balón, nemám žádné připomínky k tomu, že jsem za to byl vyloučen, ale ta první karta nemá co do činění s fotbalem. Ublížilo to pouze mně a já se z toho poučil."

O zmeškaném El Clásicu

"Nerad sleduji fotbal doma u televize, ale když hrají moji spoluhráči a já nemohu být na hřišti, koukám se vždy. To je přesně ta situace, která nastala s El Clásicem. Hrozně moc jsem chtěl být na hřišti, ale musel jsem to přetrpět doma u televize. Jakmile zápas skončil, zavolal jsem spoluhráčům a společně jsme začali slavit. I když jsem byl daleko od týmu, stále jsem byl s nimi."

 


Zdroje: http://www.skysports.com/



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat