Víctor Valdés nebude součástí Laportovy Barcelony

Víctor Valdés nebude součástí Laportovy Barcelony

Bývalý brankář Barcelony Víctor Valdés podpořil volební kampaň Joana Laporty a dokonce se osobně zúčastnil prezentace jeho sportovního projektu. Podle zpráv se ale nezdá, že by spolu oba muži měli na Camp Nou spolupracovat.

Nový prezident klubu Joan Laporta a Víctor Valdés údajně nebyli schopni dosáhnout dohody, která by znamenala návrat do klubu v pozici trenéra. Podle zdrojů totiž není Valdés ochoten stát se trenérem brankářů, nýbrž usiluje o pozici hlavního trenéra. 

V prezentaci svého projektu Laporta naznačil, že by v případě jeho zvolení rád Valdésovi nabídnul jistou roli v týmu. Údajně se mělo jednat o pozici trenéra brankářů, což ale bývalá barcelonská jednička měla odmítnout. Obě strany se tak k dohodě nejspíš nepřiblížily, přesto by v budoucnu neměl jeho návrat na Camp Nou být vyloučen. 

Víctor Valdés již jako trenér působil, a to v pozici hlavního kouče barcelonského  dorostu zvaného Juvenil A. V této funkci ale vydržel pouze dva měsíce. Důvod jeho odvolání nebyl oficiálně zveřejněn, podle spekulací ale byly na vině neshody s ředitelem mládežnické akademie Patrickem Kluivertem.


Zdroje: marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat