Xavi: Musíme odehrát dobrý zápas

Xavi: Musíme odehrát dobrý zápas

Po remíze proti Manchesteru United čeká Barcelonu další ligový zápas proti Cádizu. Xavi potvrdil, že s ohledem na odvetný zápas na Old Trafford provede v sestavě změny.

"Očekáváme defenzivního soupeře. Cádiz bude hrát středně nízký blok. Budou chtít, abychom drželi balón a my musíme vědět, co s ním. Musíme odehrát dobrý zápas, protože velmi dobře brání a my máme z loňské sezóny negativní zkušenost, protože nás porazili."

Xavi potvrdil, že provede změny v sestavě:

"Udělali bychom je bez ohledu na čtvrteční výsledek. Máme hodně hráčů, kteří bojují s únavou a drobnými zraněními. Odehráli hodně zápasů v krátkém čase. Šanci si zaslouží také další hráči."

Řeč přišla na Ferrána s Fatim, kterým se aktuálně příliš nedaří:

"Ferrán potřebuje důvěru. Hodně mu věřím. Při takové situaci potřebujete sebevědomí, abyste ze sebe dostal to, co lidé očekávají. V případě Fatiho je to podobné. Potřebuje důvěru a tu mu dáme. Jsem si jistý, že bude důležitý pro současnost i budoucnost klubu."

Vzhledem ke zranění Pedriho se do zápasu může dostat také Pablo Torre:

"Je to trochu jiný typ záložníka než Pedri. Má silnou konkurenci a musí být připravený jako ostatní. Příklad může hledat u Kessiého. Byl trpělivý a čekal na svou šanci. Stále se choval profesionálně, čekal na svou šanci a nyní je pro nás velmi důležitý."

Xavi je rád za návrat Busquetse:

"Jeho nepřítomnost je vždycky znát. Hlavně kvůli jeho taktickým schopnostem a způsobu, jakým získává míče. Díky jeho práci jste na polovině soupeře lepší. Vždy si vybírá nejlepší řešení a jeho návrat je skvělou zprávou."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Athletic Club 10
6. RC Celta de Vigo 9
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
20. Pedri 2
58. Jules Koundé 1
59. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat