ZÁJEZD DO BARCELONY NA VELKOU CENU ŠPANĚLSKA

 ZÁJEZD DO BARCELONY NA VELKOU CENU ŠPANĚLSKA

I když se tentokrát nejedná o výjezd na zápas Barçy, nabízíme sportovním fanouškům možnost vyrazit znovu do Barcelony. Tentokrát na závod Formule 1.

Velká cena Španělska se odehrává na Circuit de Catalunya, který je vzdálený pár kilometrů od Barcelony.

Kromě samotné Velké ceny bude na programu také Camp Nou tour, několik prohlídek města a další.

Užijte si prosluněnou Barcelonu a nejprestižnější automobilový závod na světě.

Závod

Velká cena Španělska se pojede v neděli 14. května 2017 na Circuit de Barcelona - Catalunya. První Velká cena se tady uskutečnila v roce 1991. Délka okruhu je 4,655 km a závod se jede na 66 kol. 

Letenky

Odlet do prosluněné Barcelony (Girony) proběhne v pátek 12. května v 9:15. Zpáteční let do Bratislavy pak v pondělí 14. května v 6:35. Na palubu letadla si je možné vzít příruční zavazadlo (o rozměrech 55x45x25 cm a o maximální hmotnosti 8 kg). Upozorňujeme, že se nejedná o přímý let do Barcelony, ale do Girony, což je město vzdálené cca 60 minut od Barcelony. Do Barcelony se pojede autobusem, který na let navazuje (cena autobusu je 16 euro.) Vzhledem k brzkému zpátečnímu letu také upozorňujeme, že z Barcelony bude nutné vyrazit velmi brzy ráno.

Ubytování

Ubytováni budeme v Hostelu One Sants, kousek od Camp Nou. Hostel je standardně vybaven, nechybí wifi, k dispozici je například zdarma i billiard. V ceně je také snídaně a jednoduchá večeře. Pokoje jsou pro 4 osoby. Tento hostel patří s hodnocením 9,6 (z 10) k nejlépe hodnoceným hostelům v celé Barceloně.

Vstupenky

Lístky budou na nedělní závod nebo za příplatek 2 000 Kč na všechny tři dny. Místa jsou na přírodní tribunu – je tak možné se v průběhu závodu přesouvat a vybrat si to nejlepší místo. Vstupenka na 3 dny zahrnuje páteční trénink, sobotní trénink a kvalifikaci a nedělní závod. Vzhledem k času příletu se v pátek stihne pouze odpolední trénink. Pokud by někdo chtěl lístek na Tribunu nebo jiný sektor – i to je možné zařídit. Samozřejmě se tyto změny promítnou v konečné ceně zájezdu. 

Prohlídka města

S průvodcem Miguelim bude na programu trasa od Arc de Triomphe až k La Ramble. Po cestě je tak možnost vidět a navštívit Palau de Justicia, Parc de Ciutadelle, Václav Havel Place, Zoo, Katalánský parlament, Casino, nejvyšší budovy v Barceloně Torre Arts a Torre Mapfre, Olympijský přístav, Barcelonetu, Hotel W, Katalánské muzeum historie a mnoho dalšího.

Druhá trasa začne u nemocnice Sant Pau až bude pokračovat až do přístavu, a tak se postupně navštíví známá Sagrada Familia, Casa Amatller, domy Gaudího – Casa Milá a Casa Batlló, známá ulice Passeig de Grácia a náměstí Plaça Catalunya. Dále Palau de la Música Catalana, Catedral de Barcelona, náměstí Plaça Sant Jaume a Plaça Reial, Carrer del Bisbe a La Rambla. Další dílo Gaudího Palau Güell a poté samotný přístav a pláž. A také spousta dalších už ne tak známých domů a míst jako je Casa Terrades, Casa Comalat, Casa Lleó i Morera, Union y El Fénix, Palau Baró de Quadras, Cases Rocamora a řada dalších.

Jako bonus proběhne cesta na Turó de la Rovira, odkud je nejlepší výhled na celou Barcelonu a také návštěva Plaça Espanya, Areny a Font Mágica.

Camp Nou Tour

Na programu bude i kompletní prohlídka Camp Nou. Při této návštěvě je možnost podívat se do šaten hostí, k trávníku, ke střídačkám, do komentátorské stanice, do kaple, mediální místnosti a navštívit řadu dalších zajímavých prostor stadionu. A samozřejmě celé muzeum se všemi trofejemi.

Program

Na programu bude kromě samotného závodu tedy také Camp Nou tour, prohlídky města, návštěva Botigy, okolí Camp Nou, návštěva Pivobaru a další. Pro zájemce můžeme také zorganizovat návštěvu fotbalového utkání Barçy B nebo jednoho z dalších týmů FC Barcelony - konkrétně házenkářů.

Pokud by se někdo nechtěl zúčastnit kterékoli části programu, není to samozřejmě problém. Můžeme poskytnout další rady a tipy jak strávit v Barceloně čas a co všechno se dá navštívit.

A pokud by všichni účastníci preferovali lístek na všechny tři dny – bude tomu program přizpůsoben.

Cena

Cena zájezdu je 11 900 Kč. V ceně je zahrnuta zpáteční letenka z Bratislavy, ubytování na 3 noci s polopenzí, základní vstupenka na závod a prohlídky města s průvodcem. Cena zájezdu s třídenní vstupenkou je 13 900 Kč. Pokud si přejete vstupenku na jiná místa – napište to do emailu a my vám obratem pošleme kalkulaci a konečnou cenu. Nevratnou zálohu ve výši 5 000 Kč je nutné zaslat do 31. března 2017. Celou částku pak do 25. dubna 2017. V ceně nejsou zahrnuty lístky na Camp Nou Tour (prohlídka stadionu) a MHD. Cestu z Girony do BCN a zpátky, a také na okruh a zpátky si každý účastník rovněž platí sám.

Kapacita

Maximální počet účastníků je 16. Zájemci budou seřazeni podle data připsání zálohy na účet 2900890933/2010 (nebo na Euro účet: 2200890940/2010, IBAN: CZ1420100000002200890940, příjemce: CK CoolCamp s.r.o.) a zároveň musí poslat email se všemi potřebnými údaji na adresu miguelifcb@seznam.cz. Nevratnou zálohu a veškeré potřebné informace je nutno zaslat do 31. března 2017. Čím dříve však email a zálohu zašlete, tím větší máte šanci dostat se mezi 16 účastníků. Pokud někdo zálohu zašle a bude až 17. v pořadí nebo na dalších místech, na které už se nedostane, bude mu záloha samozřejmě v plné výši navrácena. Zájezd se uskuteční pouze v případě, že se kapacita naplní alespoň z poloviny (8 zájemců).

Ambasador

Ambasadorem a průvodce městem a Camp Nou bude Tomáš Škurek (Migueli). V Barceloně byl již 11x. S průvodcováním po Barceloně již má bohaté zkušenosti včetně oficiálních zájezdů českého fanklubu na zápasy FC Barcelony. Věříme, že veškeré jeho zkušenosti z Barcelony, Camp Nou ale i dalších měst povedou k maximální spokojenosti všech zúčastněných.

Pojištění

Jelikož zájezd spadá pod oficiální cestovní kancelář, je povinností nabídnout každému zájemci cestovní pojištění. Každý účastník může tuto nabídku využít nebo si může zařídit cestovní pojištění u své vlastní pojišťovny.

Přihláška

Zájemci se mohou přihlásit na email miguelifcb@seznam.cz. V mailu je potřeba uvést jméno a příjmení a telefonní číslo. Do předmětu emailu napište Formule. Zároveň je potřeba zaslat nevratnou zálohu ve výši 5 000 Kč na účet 2900890933/2010 (nebo na Euro účet: 2200890940/2010, IBAN: CZ1420100000002200890940, příjemce: CK CoolCamp s.r.o.), do poznámky pro příjemce uveďte vaše příjmení a Formule (např.: "Novák Formule"). Následně vám bude zaslána smlouva a další informace.

Další zájezdy do Barcelony

FC Barcelona vs Valencie

FC Barcelona vs Villarreal

 

Pokud by vás zajímaly i další akce a výlety s cestovní kanceláří CoolCamp, navštivte jejich webovou stránku nebo profil na facebooku.

Tomáš ‘Migueli‘ Škurek


Zdroje: coolcamp.cz



Diskuze

Caltic8
Administrátor

Jsou v ceně i špunty do uší?

02.02.2017, 18:23
Migueli Caltic8
Systémový administrátor

Klidně ti je koupím smiley

02.02.2017, 19:47

Vy blázni, pro neletíte, abyste tam byli ve už ve čtvrtek, kdy se dostanete do depa a uvidite piloty? Moje nemilejsi GP. Nejlepsi atmosfera je sice na monze, ale nej sledovacka a na foceni je v montmelo. v patek muzete jit kam chcete, na jakoukoliv tribunu. 2015 to sedlo terminove i s fotbalem. Nechapu, proc jim to neumozni hrat pokazdy, kdyz je GP doma. To by CN praskl ve svech. z tech 70t formulaku by pulka tam sla.
jinak spunty netreba, ted ty prdlavky je bublaji.

02.02.2017, 21:33
Migueli McL_cule
Systémový administrátor

Těch důvodů je celá řada. Myslím, že závod a pro zájemce trénink a kvalifikace bude bohatě stačit smiley

Tak obě soutěže spolu nemají nic společného a termíny se losují/určují úplně v jiný čas. Bylo by to super, ale to by byl až moc nabitý víkend, ale třeba příště smiley

Mohl by si mi, prosím, napsat na miguelifcb@seznam.cz nebo mi tu napsat svůj mail? Měl bych dotaz, díky.

03.02.2017, 08:37

Lehce mimo téma: od podzimu lze čekat zlevnění letenek do Barcelony, na linku z Prahy vstupuje nový přepravce.
ekonomika.idnes.cz

03.02.2017, 07:16
Migueli Carloscz
Systémový administrátor

Jj, je to pecka.

Jsem zvědav na cenu, ale taky i na časy kdy budou létat - přeci jen poplatky v Praze jsou strašně vysoké.

Snad to donutí zlevnit i ČSA a Vuelling smiley

03.02.2017, 08:38
Migueli
Systémový administrátor

Přidána cena s třídenní vstupenkou a pár údajů o okruhu smiley

03.02.2017, 15:54

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Villarreal CF 17
4. Club Atlético de Madrid 16
5. Athletic Club 14
6. RCD Mallorca 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
30. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat