FINÁLOVÁ 11 VALVERDEHO?

FINÁLOVÁ 11 VALVERDEHO?

Kouč Valverde má štěstí, má totiž na sobotní finále k dispozici prakticky všechny hráče, protože není omezen žádnými zraněními. Rakitič je jediným hráčem, se kterým se muselo zacházet kvůli zlomenému prstu opatrně. Je ale po operaci a dnes už trénoval s týmem. Gala 11 je tedy připravena.

Je velmi pravděpodobné, že v bráně zůstane Cillessen, protože odchytal v Copa del Rey všechny zápasy, takže by to dávalo smysl. 

Co se obrany týče, Valverde nejspíš vybere čtyřku, která funguje dobře prakticky celou sezonu. Samozřejmě když pomineme debakl v Římě. Pravého obránce bude hrát Sergi Roberto, ve středu bude Pique s Umtitim a nalevo Jordi Alba. 

Busquets je rovněž důležitým článkem týmu. V příštích dvou trénincích se ale ještě uvidí, jestli bude potřebovat další injekci proti bolesti, které ho po jeho posledním zranění provázejí. Proti Celtě nenastoupil, aby se šetřil a byl v perfektní kondici, až dojde na finále na Wanda Metropolitano. 

Rakitič bude hrát po boku Busquetse a za kreativitu hry dostane na starost Iniesta, Coutinho bude hrát spolu se dvěma top útočníky Messim a Suárezem. Tahle jedenáctka by měla být schopná Sevillu porazit a pozvednout pohár vítězů Copa del Rey - a je neuvěřitelné, že už by to bylo potřicáté. Tím se ohromně zvýší šance na double, protože titul v Lize už má Barcelona na dosah. Když budeme přesní, potřebuje ještě 6 bodů.


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

A po dnešním zápasu, stačí tři body ne? .:)

19.04.2018, 21:50

Já bych raději viděl na hřišti Dembeleho a Coutinha nalevo.... A hrát na 3 útočníky a 3 záložníky... A hrát fotbal smiley

20.04.2018, 21:35

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat