ŽIVĚ: Zasedání vedení klubu

ŽIVĚ: Zasedání vedení klubu

Dnes se má na oficiálním zasedání vedení klubu rozhodnout o velkých změnách, o kterých se po debaklu s Bayernem spekuluje. Přinášíme živé zpravodajství o průběhu tohoto zasedání.

18:58

Volby budou příští rok

Stále se čeká na oficiální vyjádření, podle deníku Sport se však prezidentské volby budou konat až 15. března 2021. To znamená, že Bartomeu dokončí svůj mandát a nebude rezignovat ani přes tlak okolí a fanoušků. 

17:49

Eto'o promluvil o Messim

Samuel Eto'o poskytl rozhovor pro TYC Sports, ve kterém se zmínil o Messim: "Pokud se rozhodne odejít, budeme se muset pokusit najít někoho, kdo bude takovou výraznou ikonou klubu. Máme štěstí, že máme toho nejlepšího ze všech. Musíme udělat všechno pro to, aby Messi dokončil svou kariéru v Barceloně. Zbožňuji Lea, jako by to byl můj syn."

"Barcelona je Messi. Doufám, že ti, kdo rozhodují, rozhodují pro dobro klubu."

17:11

Bartomeu opouští Camp Nou

Prezident právě opouští prostory Camp Nou, kde zůstal o dvě hodiny déle než ostatní, kteří se zasedání zúčastnili. Stále se čeká na nějaké oficiální vyjádření. 

16:35

Bývalý viceprezident Barçy Emili Rousaud je nyní hostem Rádia MARCA. Po vystoupení z představenstva na protest proti Barçagate je nyní jedním z kandidátů do vedení klubu v následujících volbách. "Tato éra je u konce. Někteří hráči již nemohou pokračovat, máme tady hodně hráčů přes třicet let. Je potřeba tým obnovit."

15:28 

Koeman by měl být nový kouč

Vše nasvědčuje tomu, že novým trenérem bude jmenován Ronald Koeman. Holanďan byl včera spatřen na letišti v Barceloně a od té doby byl favoritem na nového trenéra číslo jedna. Pochettino si kvůli svým předchozím výrokům na adresu Barcy fanoušky ani vedení moc nezískal. Byl by tak nepopulárním trenérem už od samotného počátku svého angažmá.

15:19 

Konec zasedání

Zasedání je u konce! Po čtyřech hodinách jednání členové vedení pomalu opouštějí Camp Nou, s výjimkou Bartomeua. Novinky se očekávají již brzy. Zatím je jistý konec angažmá Setiéna. 

14:52 

Generální ředitel Barcy Oscar Grau již opustil prostory Camp Nou. Grau je pravou rukou Bartomeua, co se organizace klubu týče.

14:30

Zasedání pokračuje

Už tři a půl hodiny uběhlo od začátku zasedání. Podle deníku Mundo Deportivo jsou na zasedání přítomni Bartomeu, Jordi Moix, Javier Bordas, Marta Plana, David Bellver, Ramon Vidal-Abarca, Xavier Vilajoana a Jaume Carreter, ostatní se připojili přes videohovor. Zatím nebyly oficiálně potvrzeny žádné změny.

13:53

Arthur naboural

Dnes se v tisku objevily zprávy o nehodě Arthura. Měl se vybourat v Gironě se svým Ferrari, kterým narazil do sloupu pouličního osvětlení. Dechová zkouška potvrdila přítomnost nepovoleného množství alkoholu v krvi.

13:00

Odchod Suáreze a Vidala

Podle Teledoce by chtěl Ajax přivést Suáreze zpět do klubu, zatímco chilský deník La Cuarta informuje, že PSG má zájem o Arturo Vidala.

12:20

Budoucnost Abidala a Planese

Už je jasné, že Setién jako trenér Barcy pokračovat nebude. Zástupci klubu ale budou diskutovat i ohledně sportovních ředitelů Erica Abidala a Ramona Planese. Abidal měl v letošním roce již konflikt s Messim, po němž jej ještě v klubu nechali, tentokrát už by to tak ale být nemělo.

11:15

García Pimienta = nový Guardiola

Lluis Fernandez, jeden z kandidátů na příštího prezidenta klubu, prohlásil, že by ideálním řešením bylo povýšení dosavadního kouče B-týmu Pimienty do áčka. "Jsme přesvědčeni, že by z něj mohl být nový Guardiola," řekl Fernandez.

11:00

Oficiální začátek zasedání vedení klubu.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Arthur je teda frajer. Dobře tam začíná

17.08.2020, 16:36

Za mě vedení pryč, Bartomeu neodejde, ale kdyby ano, nevadilo by mě to. Koemana klidně ať přijmou. Je to dobrý trenér s nějakou filozofií, hráči by ho respektovali. Hlavní budou přestupy, no. Nechat si akorát: Messiho, Lengleta, de Jonga, Stegena + Junioři( Fati, Araujo, Puig, Pena, Wague atd. atd.). Na zbytek koupit hráče a dát trenérovi dostatek času, aby tyto juniory dokázal někam dotáhnout, jelikož s takovýmto kádrem nic nevyhrajeme tak 2-3 roky. Ale je to nezbytný. Snad to vedení uvidí a nevyhodí Koemana po jedné sezone, kdy skončí s cca 8mi juniorama v sestavě na 5. pozici.

17.08.2020, 16:56
raval69 karlos

Myslím, že s 8 juniory hrát určitě nebudeme a myslím, že ani pátí v La Lize nebudeme.....to by tady právě Leo nezůstal, tím jsem si jist. Jinak ale naprosto souhlasím, je třeba dát Koemanovi prostor. A myslím, že on si o něj i hlasitě řekne.

17.08.2020, 17:30
karlos raval69

Tak to 5. místo jsem samozřejmě nadsadilo, ale těch 8 juniorů mít v týmu třeba budeme: Fati, Puig, Araujo, Miranda, Wague, Pena, O. Busquets, Pedri....

17.08.2020, 17:54

A ještě jedna věc, neměli bychom tak šílet zase. V la lize jsme skončili sice za Realem, ale o 12 b před Atleticem a Sevillou, která včera porazila ManU. V žádném případě není žádný důvod vyklízet v La Lize pozice.....neznamená to, že když jsou skoro všichni na prodej, že všechny prodáme. A pokud ano, tak bude snaha dovézt silné hráče - snad to tentokráte lépe vyjde. Budování mužstva chápu směrem k top úspěchu v Champions L. ......co se týká La Ligy, cíl musí nadále zůstat nejvyšší.....!

17.08.2020, 17:38

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat