Zranění Ferrana Torrese

Zranění Ferrana Torrese Foto: www.fcbarcelona.com

Špatná zpráva pro Hansiho Flicka v době, kdy se lazaret FC Barcelona začíná vyprazdňovat. Ferran Torres, který nastoupil proti Alavésu v utkání 9. hracího dne EA Sports 2024/25 LaLigy, byl vystřídán již po pěti minutách se svalovým zraněním na pravé noze. Na jeho místo nastoupil Eric Garcia a Raphinha, který začal zápas ve středu pole, se přesunul na levé křídlo.

FC Barcelona potvrdila útočníkovo zranění následujícím lékařským prohlášením: „Testy, které byly dnes ráno provedeny u Ferrana Torrese, potvrdily, že má zraněný sval v oblasti bicepsu femoru pravého stehna. Harmonogram jeho návratu do tréninku bude záviset na jeho vývoji."

Délka odpočinku

Kvůli svalovému zranění bude mimo hru 7-8 týdnů. Hráč z Foios tak přijde o jeden z nejtěžších úseků sezóny pro Barçu, která si nemůže dovolit vypustit po reprezentační přestávce zápasy proti Seville v LaLize, Bayernu Mnichov na Montjuïcu v Lize mistrů a Realu Madrid v derby 26. října. Během listopadu nebude schopen nastoupit ani proti Espanyolu, Estrella Roja, Realu Sociedad a Celtě de Vigo. V prosinci by se mohl vrátit proti Brestu nebo Las Palmas.

Ferran se připojil k seznamu zraněných hráčů Barçy, který je i přes uzdravení Frenkieho de Jonga stále plný. Hráč z Foios je nejnovějším členem marodky, na níž jsou také Marc Bernal, Ter Stegen, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Gavi, Dani Olmo a Fermín, ačkoli u posledních dvou jmenovaných se očekává, že se vrátí s návratem klubového fotbalu.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Ten Prime nikdy nepochopím 🤦

07.10.2024, 20:14

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 24
2. Real Madrid CF 21
3. Club Atlético de Madrid 17
4. Villarreal CF 17
5. CA Osasuna 15
6. Athletic Club 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 10
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
8. Lamine Yamal 4
17. Dani Olmo 3
35. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat