Barça vs Sevilla - VYPRODÁNO, DALŠÍ ZÁJEZD NA JAŘE

Barça vs Sevilla - VYPRODÁNO, DALŠÍ ZÁJEZD NA JAŘE

Aktualizováno 18.9. - VYPRODÁNO, DALŠÍ ZÁJEZD NA JAŘE. FC Barcelona tvrdí, že se na konci listopadu přesune zpátky na Camp Nou, a tak máme posledních pár příležitostí zažít utkání Barçy na Olympijském stadionu. My jsme jako první možnost vybrali atraktivní zápas se Sevillou. A nebude chybět ani večeře u Suáreze, prohlídky města, pláž, utkání basketu, zápas futsalistů, Muzeum a také si ověříme, že přípravy Camp Nou na návrat hráčů a diváků opravdu vrcholí. 

 

Zápas

FC Barcelona a Sevilla FC se spolu utkají o víkendu 19./20. října 2024 na Olympijském stadionu. Lístky budou na tribunu za brankou. Pokud by chtěl někdo jiná místa - stačí napsat.

 

Letenky

Na zápas vyrazíme z Vídně. Odlet do prosluněné Barcelony proběhne v pátek 18. října (dopoledne). Zpáteční let do Vídně pak v úterý 22. října (před polednem). V ceně jsou také sedadla vedle sebe. Na palubu letadla si je možné vzít pouze malé příruční zavazadlo (o rozměrech 40x20x30 cm). Důvod dřívějšího pátečního letu je jasný – možnost, že zápas bude již v pátek, a samozřejmě užít si prosluněnou Barcelonu o něco déle :-). 

 

Ubytování

Ubytováni budeme ve skvělém hostelu hned vedle Camp Nou se standardním vybavením. Pokoje jsou pouze pro 2 osoby. Hostel patří k nejlépe hodnoceným v celé Barceloně a kromě krásných čistých pokojů a koupelen má skvělou strategickou pozici co se metra, cesty z letiště, ale i kaváren, restaurací a obchodů týká.

 

Prohlídky města

S průvodcem Miguelim budete mít možnost obdivovat krásy tohoto dech beroucího města. Na programu bude trasa od nemocnice Sant Pau až do přístavu, a tak se postupně navštíví známá Sagrada Família, Casa Amatller, domy Gaudího, známá ulice Passeig de Grácia a náměstí Plaça Catalunya. Dále Palau de la Música Catalana, Catedral de Barcelona, náměstí Plaça Sant Jaume a Plaça Reial, Carrer del Bisbe a La Rambla. Další dílo Gaudího Palau Güell a poté samotný přístav. Uvidíme tedy hned 6 památek UNESCO. A druhá trasa z Plaça Espanya na Montjuïc Castle. Po cestě bude navštívena Font Mágica, Muzeum umění, Olympijský areál včetně Olympijského stadionu a řada dalších zajímavých míst, a hlavně úžasné výhledy na Barcelonu. A nebude chybět ani moře a pláže.

Některé dny sice ujdeme až 30 000 kroků, každopádně kdo by chtěl trasu zkrátit, případně vidět například jen Sagradu Familii, není to problém. Veškerý program je dobrovolný a každému zájemci můžeme nachystat vyžití přesně dle jeho představ.

 

Muzeum

Na programu bude také prohlídka okolí Camp Nou, abychom zkontrolovali aktuální stavební práce. A hlavně navštívíme také provizorní Muzeum Barçy, kde jsou k vidění všechny trofeje či Zlaté míče Messiho.

 

Večeře u Suáreze

Nebude chybět ani večeře v restauraci Chalito, kterou vlastní Luis Suárez. Z bohaté nabídky si můžete vybrat například Messiho oblíbené jídlo - Milanesu. 

 

Ostatní sporty a sekce

Budeme mít to štěstí, že stihneme jak zápas basketbalistů, tedy týmu, za který hrají dva Češi. Ale také zápas futsalu v Palau Blaugrana. O bohatý program tak opravdu nebude nouze. 

 

Ambasador

Ambasadorem, hlavním organizátorem a také průvodcem městem bude Tomáš Škurek (Migueli). V Barceloně byl již 40x včetně 23 oficiálních zájezdů. Jsme přesvědčeni, že veškeré jeho zkušenosti povedou k maximální spokojenosti všech zúčastněných.

 

Cena

Cena je 16 900 Kč. V ceně je zahrnuta zpáteční letenka (tedy let tam i zpět) z Vídně i se sedadly vedle sebe, ubytování na 4 noci v pokoji pro 2, vstupenka na zápas, prohlídky města s průvodcem a ambasador po celou dobu pobytu.

 

Zájezd bez fotbalu?

Znáte někoho, s kým byste rádi do Barcelony vyrazili, ale fotbal ho moc nezajímá? Není problém. Tohoto zájezdu se může zúčastnit také, samozřejmě za nižší cenu. Toto info prosím uveďte do emailu.

 

Přihláška

Zájemci se mohou přihlásit na email miguelifcb@seznam.cz. V mailu je potřeba uvést jméno a příjmení, telefonní číslo a číslo člena (pokud jste členy fanklubu). Poté je potřeba zaslat zálohu ve výši 5 000 Kč na účet 2900890933/2010 (nebo na Euro účet: 2200890940/2010, IBAN: CZ1420100000002200890940, příjemce: CK CoolCamp s.r.o.), do poznámky pro příjemce uveďte vaše příjmení a Sevilla. Variabilní symbol vám přijde spolu se smlouvou do mailu.

 

Barcelonské derby

Nevyhovuje vám termín? Přidejte se na na listopadový zájezd.

 

Předchozí zájezdy zájezdy naleznete zde.

 

Tomáš ‘Migueli‘ Škurek

PB Lleó de Dues Cues




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Posledních 5 míst!

08.08.2024, 06:54
Migueli
Systémový administrátor

Na programu bude také basket a futsal - aktualizováno.

08.08.2024, 07:28
Migueli
Systémový administrátor

Ještě 3 místa

29.08.2024, 21:04
Migueli
Systémový administrátor

Poslední volné místo!

05.09.2024, 20:51
Migueli
Systémový administrátor

Možnost přihlášení do 9.9.!

05.09.2024, 21:00
Migueli
Systémový administrátor

Plně obsazeno, přidat se můžete na Barcelonské derby v listopadu.

21.09.2024, 14:01

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 24
2. Real Madrid CF 21
3. Club Atlético de Madrid 17
4. Villarreal CF 17
5. CA Osasuna 15
6. Athletic Club 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 10
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
8. Lamine Yamal 4
17. Dani Olmo 3
35. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat