DENIS SUÁREZ: PRVNÍ GÓL JSEM POTŘEBOVAL, ABYCH ZÍSKAL SEBEDŮVĚRU

DENIS SUÁREZ: PRVNÍ GÓL JSEM POTŘEBOVAL, ABYCH ZÍSKAL SEBEDŮVĚRU

Mladý záložník vstřelil od svého letního přesunu první gól za Barcelonu a po zápase měl samozřejmě velkou radost. K zápasu se vyjádřili také Rakitić, Luis Suárez a Jordi Alba. Všichni doufají v brzký návrat Sergia Busquetse, protože si uvědomují, jak je pro Barçu důležitý.

Denis Suárez

“Bylo těžké zde hrát. Ale nemohli vydržet s takovým nátlakem celý zápas. Byli jsme schopni využít volného místa. Teď jsme vytvořili my tlak na ty, co jsou před námi, nemůžou si dovolit udělat chybu.”

„Jsem velmi šťastný. Ten gól jsem potřeboval, abych získal sebedůvěru. Doufám, že se mi podaří dát více gólů a dostat více minut. Jsem s mým prvním gólem za Barçu spokojený, protože jsem na něho čekal dlouho.”

„Jako pravý střední záložník se cítím dobře, vím, že je těžké hrát na téhle pozici v Barceloně. Vedle Lea se cítím opravdu dobře.“

“Doufáme, že Sergio je v pořádku, je velmi důležitým hráčem.”

Ivan Rakitić

“Jsem připravený na cokoliv. Jak už jsem říkal, chci pořád hrát a chci trenérovi ukázat, kdo jsem. Myslím, že jsem hrál dobře a doufám, že v tom budu pokračovat. Celkově jsem velmi šťastný.”

Když přišla řeč na zranění Busquetse a plnění jeho role, Rakitić reportéra ujistil, že “každý hráč chce vždy přispět týmu tím nejlepším možným způsobem a o to víc, když se stanou tyhle věci. Ukázali jsme, že bojujeme jeden za druhého a že jsme rodina.”

“Je normální, že soupeř na nás naběhne a snaží se nás tlačit, ale jsme spokojeni s výsledkem. Hostující týmy tu mívají potíže.”

“Ze začátku to bylo těžké, ale pak jsme se zlepšili. Věříme si a tuhle výhru jsme si zasloužili.”

Luis Suárez

„Věděli jsme, že to bude těžké, že na nás budou tlačit a že budeme moci využívat prostor, který tím vznikne. Od toho je tu trenér a jeho asistent nám řekl, co se může stát. A přesně tak to bylo. Ze začátku to bylo těžké, ale když se nám podařilo dát branku, byli jsme mnohem uvolněnější.“

„Důležité je, že pomáháme týmu, ať už je to díky gólům, nebo asistencím. Jsem šťastný, že jsem pomohl týmu a že jsem dal gól.“

„Víme, že Sergio je velmi důležitý spoluhráč a že nám vždy pomáhá kontrolovat míč. Je velkou ztrátou, stejně jako Iniesta. Je velmi těžké je nahradit, nicméně, máme dost hráčů na to, abychom mohli pokračovat. Nezbývá než jej podpořit a doufat, že zranění jej nevyřadí na moc dlouho. Chceme ho zpět v týmu co nejdříve to půjde.“

Jordi Alba

„Jsou těžkým soupeřem, který intenzivně tlačí a dělá věci složitějšími. I přes to jsme ale odehráli dobré utkání.“

"Doufáme, že zranění Sergia není vážné, je pro tým velmi důležitý, stejně jako Iniesta. Oba jsou výjimeční.“

„Trenér ví, jak řídit šatnu a snaží se dávat minuty celému kádru.“

 


Zdroje: sport-english.com, fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Villarreal CF 17
4. Club Atlético de Madrid 16
5. Athletic Club 14
6. RCD Mallorca 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
30. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat