FERNÁNDEZ VYZDVIHOVAL MESSIHO A KRITIZOVAL TISK

FERNÁNDEZ VYZDVIHOVAL MESSIHO A KRITIZOVAL TISK

Barcelona po prohraném superpoháru zažívá skvělý ligový start, za nímž stojí hlavně Lionel Messi, který se svým včerejším hattrickem znovu vyšplhal na čelo střelecké tabulky. Technický sekretář klubu Robert Fernández po výhře nad Espanyolem vyzdvihoval Argentincovu konzistentnost a zmínil rovněž pozitivní dopad, jaký může mít gólová souhra mezi Ousmanem Dembélém a Luisem Suárezem.

Messi: "Vrátil se po reprezentační přestávce, po dlouhé cestě a dvou těžkých zápasech, a hned dává góly. Je schopný změnit hru kdykoliv a nejtěžší musí být fakt, že si dokáže udržet takový rytmus."

Nová smlouva: "Odkážu na slova prezidenta: podpis může přijít každou chvíli. Doufám, že to bude brzy."

Suárez: "Je důležité, že se trefil. Vždy do zápasu dává všechno."

Dembélé: "Debutovat v Barçe ve 20 letech rozhodně není snadné. Ale je dobře, že hraje co nejdříve po svém přestupu. Vedl si dobře a výsledek ho taky může těšit. Spoluhráči mu určitě pomůžou."

Iniesta: "Chceme, aby tu Andrés hrál ještě mnoho let a taky tu ukončil kariéru. Jsem přesvědčen, že prodlouží."

Pokřiky proti Bartomeuovi: "Máme za sebou obtížný měsíc. Po takovém létě je nejdůležitější klid. Když tomu necháme průběh, uvidíme věci jinak. Respektujeme všechny názory, ale poslední dva tři týdny pro nás byly složité. Lidé, kteří měli věci vysvětlovat, to dělali špatně. Já jsem mezi nimi, ale to také média. Objevovaly se informace, které nejsou pravdivé. To klub akorát poškozuje a vytváří nepříjemnou situaci."

Ztracené body Realu Madrid: "LaLiga je obtížná soutěž, loni jsme doma ztratili s Alavésem. Někdy se to stane vám, někdy soupeřům. Důležité je, že my jsme začali dobře."


Zdroje: sport.es



Diskuze

100% souhlas,ty média to bylo něco strašnýho,opravdu všude sem se dočetl v jaké sme krizi,že k nám nikdo nechce přestoupit atd a to ještě přikrmoval ten opravdu hrdej srdcař klubu co mu nešlo nikdy o peníze Neymar.Ten se mi tak zprotivil,Ibrahimoviče strčil do kapsy.At je vedení jakékoliv,tohle si přece nesmí dovolit,kdo si myslí že je

10.09.2017, 18:48

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat