Gaspart: Bartomeu nemá inú možnosť než pokračovať

Gaspart: Bartomeu nemá inú možnosť než pokračovať

Joan Gaspart, prezident FC Barcelona v období 2000 - 2003 prejavil smútok z hanebnej prehry nad Bayernom, no zároveň sa vyjadril, že súčasný prezident Josep Maria Bartomeu by mal zostať vo funkcii.

,,Bartomeu musí ukázať ako veľmi miluje Barcelonu a postaviť sa k veciam čelom, ako správny prezident. Podľa mňa nemá inú možnosť," povedal Gaspart.

,,Je to ako vtedy v Seville, keď každý požadoval rezignáciu Núñeza, no potom s ním prišlo veľa úspechov."

Gaspart potom vyjadril nesúhlas s výrokmi stopéra Gérarda Piquého: ,,Nesúhlasím s tým, čo povedal Piqué. On je legendou Barcelony a má pred sebou ešte veľa rokov. Je tu silná mládežnícka základňa a veteráni s nesmiernou kvalitou, ako Leo Messi, ktorí môžu stále Barcelone zaistiť veľa úspechov. Bohužiaľ to čo sa stalo v Lisabone už nevrátime späť, musíme sa cez to preniesť a vyvodiť závery."


Zdroje: sport.es



Diskuze

Čo sú toto za trápne reči?! Niektorí asi žijú mimo reality alebo lepšie povedané v realite financií, je im jedno či sa bude dariť klubu, hlavne, že sa peniažky kotúľajú. Absolútny cynizmus... že nemá inú možnosť a musí ukázať ako Barcelonu miluje... je mi zle z týchto kecí. Tá posledná veta ma dostala, že musíme vyvodiť závery. smileyPo roku 2015 iba vyvodzujú hlúpe závery bez konštruktívneho riešenia, ako sa musia všetci poučiť a zmeniť niečo na svojej hre, ale doteraz nedošlo k ničomu, čo by zmenilo k lepšiemu situáciu v klube. Ale ok, beriem to tak, že sa predsa len musia nájsť nejaké Bartove ovečky, čo pri ňom budú držať, aj keby príklad, Barcelona padla do Segunda Division.

16.08.2020, 09:38
felpod La Pulga

Ale zase ve vyvozování závěrů jsme dobří... smiley
Vyvodili jsme závěry z Říma - přišel Liverpool
Vyvodili jsme závěry z Liverpoolu - přišel Lisabon
Teď vyvodíme závěry z Lisabonu - přijde ????????????

16.08.2020, 11:47
La Pulga felpod

Neviem či môže prísť ešte niečo horšie ako táto ponižujúca prehra. Asi len to, že začneme prehrávať i s priemernými tímami, ale dúfam, že to sa nestane. Musia prísť jednoducho veľké zmeny, len otázka je, kedy prídu. Mám zlý pocit, že ešte rok si počkáme. smiley

16.08.2020, 14:07

Sem schopen pochopit i takové pohledy, kdy někdo nahodí podobný názor na současnou situaci oproti většině jako Gaspart, ale neshodnu se s ním a to z jednoho důvodu, za Barta se stalo mnoho přešlapů a pak následovalo jen chvástání bez skutečného činu, takže to, že by zůstal fakt není normální řešení a asi neexistuje způsob kterým by ještě Barto naklonil(obelhal) Culés na svoji stranu. Jedno víme všichni jistě a to sice to, že musíme vyjet že zajetých kolejí, to ale současné vedení nezvládne...Takže jediné smysluplné řešení je neposlechnout Gasparta a poslušně rezignovat. smiley

16.08.2020, 11:57

Je třeba říct, že od vyhlášení voleb po jejich uskutečnění to dle stanov trvá minimálně 32 kalendářních dní. A přitom nelze volby vyhlásit hned zítra, protože by se tím znevýhodňili kandidáti, kteří nejsou tak připraveni jako třeba Font a Laporta. Musí se ustanovit volební komise atd. Musí být prostor pro kandidáty přestavit program atd.

Tudíž i kdyby Bartomeu teď rezignoval, stejně by nový prezident nenastoupil dříve než v říjnu a spíš na jeho konci.

Píši, že pokud předčasné volby, tak by byly v listopadu, aby nové vedení mělo možnost něco změnit během zimního přestupového období. Jde ale o to, co do té doby. Který trenér by vzal práci jen na podzim a to samé co sportovní ředitel.

A nebo pak je nechat v řádném termínu v březnu. V obou případech je otázkou, jak by to ovlivnilo rozběhnutou sezónu.

16.08.2020, 16:06

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat