LUIS SUÁREZ: MÍČ BYL METR ZA ČÁROU, ALE I SUDÍ SE MŮŽE SPLÉST

LUIS SUÁREZ: MÍČ BYL METR ZA ČÁROU, ALE I SUDÍ SE MŮŽE SPLÉST

Z hráčů se ke včerejšímu zápasu vyjádřil Luis Suárez, Aleix Vidal a Marc-André ter Stegen. I když je mrzí, že rozhodčí neuznali jasný gól, ze ztráty bodů je neviní a uvědomují si, že chyby musí hledat především u sebe.

Luis Suárez

"Při té první situaci byl ten míč metr za čárou, ale i rozhodčí mohou chybovat."

"Záběry potvrdily, že to byl gól. Bolí to, protože naším cílem je vyhrávat. Musíme vyhrávat, abychom stále tlačili na ty před námi."

"Měli jsme se probudit dříve."

"Ale udělali jsme toho dost, abychom si zasloužili vyhrát. Po gólu jsme měli řadu šancí, ale to je fotbal, oni mohli při stavu 1:0 také rozhodnout."

"Víme, že jsme neodehráli zrovna nejlepší utkání a budeme sebekritičtí."

"Měli jsme ten zápas vyhrát, teď už můžeme jenom doufat, že týmy nad námi začnou ztrácet. Věděli jsme, že to bude velmi těžké."

Aleix Vidal

"U druhého gólu bylo jasně vidět, že míč čáru nepřešel, ale ten první ano. Byla to závažná chyba, ale rozhodčí za to nemohou. Kdybychom mohli použít jestřábí oko, vůbec by se to teď neřešilo."

"Nebyl to od nás zrovna nejlepší zápas, to si nebudeme nalhávat. Trenér se pokusil napravit to, co napravit potřebovalo, protože potom tým začal hrát lépe. Můžete říct, že reakce tam byla."

"Možná jsme začali hrát až když nám dali gól, ale určitě jsme měli získat tři body."

Ter Stegen

"Vždycky chceme vyhrát. Dnes nám to nešlo podle našich představ, ale musíme se poučit z chyb, dívat se dopředu a ujistit se, že v dalším zápase už to bude lepší. Čekají nás náročná utkání a musíme se hodně soustředit na to, abychom pokračovali vpřed."

"Myslím, že jsem si vedl dobře, když na měl šel Rubén Castro sám. Díval jsem se, jestli je za ním ještě někdo další a on byl přede mnou. Pro mě je dobré, když se mi podaří podobný zákrok, ale o co se opravdu zajímám, je výsledek. A ten nebyl takový, jaký jsme chtěli."

"Nerad mluvím o rozhodčích. Jsou to jen lidé jako my. Zápas skončil remízou a tak to prostě je. Bylo to velmi náročné utkání, Betis hrál na výborné úrovni a hodně na nás tlačili."


Zdroje: fcbarcelona.com, sport-english.com, marca.com



Diskuze

Aspoň, že nebrečej smiley a neházej vinu za svůj hroznej výkon na rozhodčího.

30.01.2017, 09:42

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Villarreal CF 17
4. Club Atlético de Madrid 16
5. Athletic Club 14
6. RCD Mallorca 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
30. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat