Quique Setién si uvedomuje, že na lavičke Barcelony zrejme končí

Quique Setién si uvedomuje, že na lavičke Barcelony zrejme končí

Quique Setién po včerajšom zápase priznal, že si uvedomuje následky, ktoré môže drvivá prehra s Bayernom vyvodiť.

,,Je to neskutočne bolestivá prehra. Strelili viac gólov než si zaslúžili. Začali sme celkom dobre, ale sila nášho protivníka, vo viacerých fázach hry, nás zaskočila a predstihla."

,,Nebudem rozprávať o tom, čo je dôležité pre budúcnosť klubu. Som tu len zopár mesiacov. Ak Gérard Piqué povedal, že sú nutné drastické zmeny, tak svoje slová zrejme myslel vážne. Musíme z tohto zápasu vyvodiť závery, poriadne sa spamätať a vykonať rozhodnutia, ktoré sú potrebné."

,,Myslím, že je ešte príliš skoro hovoriť či zostanem alebo nie. V skutočnosti to nezáleží na mne. Naozaj musíme zvážiť širokú škálu faktorov a vecí, ktoré zodpovedajú za takúto hanebnú prehru."

Tréner Barcelony pôsobil naozaj zdrvene a väčšina svetových médií sa zhoduje, že toto bol posledný zápas Setiéna na lavičke Barçy.


Zdroje: sport.es



Diskuze

Tohle všechno prostě začíná od prezidenta, sportovního ředitelství, po trenéra a až pak hráči, ano spousta hráčů je bez motivace, ta zenitem atd. Ale sakra jde o ten výběr hráčů a ten je zoufalý bez konceptu už minimálně od roku 2015, když budu ještě při zemi, Jak jako funguje propojení Barto, Abidal, trenér? Nám tady rostou kluci jako Puig, Araujo, Fati, Collado atd, v lize prokáží že nastal čas je nasazovat víc, přijde Bayern a zase pokakaně nasadíme, vyhořelou kostru, u které je evidentní že nic nevymyslí, ať už v obraně, záloze nebo ve předu, do kdy budeme čekat než necháme vyrůst supertalenty? Na hostováních nevyrostou. Upřednostnili jsme drahé nákupy s vidinou okamžitých výsledků (které nepřišly) před nasazováním mladých stejně dobrých. Bohužel mi přijde že jsme skutečně spadli do nějaké slepé byznys oblasti a chceme jen počítat kolik který hráč prodá dresů a přitáhne lidí. Jako Griz a Couts jsou nepochybně TOP hráči, ale vzhledem k těm sumám si prostě myslím že nedostali pozice jaké by měli dostat. Myslel sem si, že herní zoufalství 07/08 nepřijde jentak, ale ono přišlo ještě něco horšího, tehdy to Laporta v kombinaci s Pepem zařízli včas a udělali co bylo třeba, ale kdo to udělá teď. Guardiola je génius a koukal na výkonnost ne na jména, už tehdy když odešel tak pak někde prohlásil že kdyby zůstal ještě déle, tak by musel několik hráčů poslat pryč protože dosáhli vrcholu, úžasný příklad je Pique. Který teď blekotá a sype si popel na hlavu. Dávno měl mít ne tak dominantní pozici, Enrique vykřesal z těch hráčů poslední maximum, k čemuž dopomhla razantní změna stylu, fotbal který nepamatuji v podání Barcelony, riskantní, ale tak efektivní při těch individualitach vepředu, s tím že v záloze byl precizní Rakitic kterého teď rád zmíním v kombinaci s možná nejgeniálnějším DM historie Busim který byl také dosáhl maxima v tu dobu. Ještě když se vrátím ke včerejšku, Pique slabota tradičně, ale když k tomu člověk přidá naivního Semeda který je všude pozdě a nevydrží ani 5 zápasů v řadě v TOPu a k tomu Lenglet... Nedůrazný průměrný.. To má táhnout naší obranu? Umtiti je sice pasé a může si za to sám, ale když byl ve formě... Tak Lenglet se k němu fakt nepřiblíží a k tomu Alba který je nějaký zatuhlý pomalý a prakticky neumí klíčku a na kraji přes hráče neprojde, žije jen z naběhů a pasů za obranu kterými ho většinou Messi uvolní, to už mi přijde dost málo.
Podtrženo shrnuto:
Tenhle tým už víc nenabídne a pokud s tím hned něco neuděláme, tak zmizí i Messi. Pěkný den.

15.08.2020, 13:15

Že skončí?On ani neměl začínat.

15.08.2020, 23:11

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat