Agenti Ousmane Dembélého: Pokud Barcelona zavolá, setkáme se

Agenti Ousmane Dembélého: Pokud Barcelona zavolá, setkáme se

Agenti francouzského křídelníka Ousmane Dembélého přijali slova Rafy Yusteho velmi pozitivně. Sportovní viceprezident nedávno uvedl, že jednání ohledně nové smlouvy jsou reálná.

Podle deníku Sport jsou agenti Ousmane Dembélého ochotni obnovit jednání o nové smlouvě. V tomto případě by se jednalo o schůzku s čistým štítem a bez souvislostí s předchozími neúspěšnými pokusy.

"Pokud nám Barcelona zavolá, setkáme se a budeme jednat," uvedli.

Po pár měsících, kdy se situace nevyvíjela, může dojít k pokroku. Dembélému vyprší stávající kontrakt v červnu. V lednu se jednání nesla ve znamení velkých neshod a vedení Barcelony dokonce chtělo přikročit k tomu, že by Francouz strávil zbytek sezóny na tribuně. Na žádost Xaviho však k tomuto kroku nedošlo a obě strany jsou nyní velmi spokojené. Xavi považuje hráče za klíčového a Dembélé má v poslední době výbornou formu, kdy si z posledních tří zápasů připsal čtyři asistence.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Tohle bude ještě zajímavý 😬. Pokud bude Dembele předvádět výkony jako doposud, vůbec by mě nepřekvapilo, kdybychom ho viděli v Barce i další sezóny. Přece jenom, jestli mu vydrží zdravý a forma, tak proč by riskoval přesun jinam, kde by nemusel zapadnout, když mu to teď parádně šlape. Pavíc pro něj určitě motivace navíc je mistrovství světa a jeho nomimace, případně základní sestava? A to by se mu v novém týmu nemuselo podařit, než by se adaptoval na nový styl...

23.03.2022, 21:03

Pozeral som dokument o Navasovi a tam mu agent povedal, že si ani nemá čítať zmluvu, ak im neverí, tak vonku stojí kopec ďalších hráčov. Proste také typické manipulácie. No a potom neskôr mu agent povedal, keď nechcel prestúpiť, kam agent chcel, že má platnú zmluvu, že oni budú rozhodovať o jeho pôsobení. Môže byť aj toto taký prípad, keďže tvrdí, že v Barcelone chce zostať?

23.03.2022, 21:23
Nogares smazáno

Neuvěřitelný, konstruktivní příspěvek od trolla smiley. Vůbec nepochybuju o tom, že jsou agenti, kteří zneužívají hlouposti mnohých fotbalistů, ale není náhodou Dembélého agentem nějaký jeho příbuzný? Už si to nepamatuju.

24.03.2022, 08:29
smazáno Nogares

To je podobné, ako keď dá Messi gól z priamaku. Tak tu sa píše, akoby mal Dembelé nejaký tím agentov.

24.03.2022, 13:36
KU420 Nogares

it is necessary to clarify that despite the fact that he shares a name and surname with the current Watford footballer, a legendary midfielder for Tottenham and the French team, he is not the same person.
Moussa Sissoko represents different players in European and Asian football.
Moussa Sissoko is a football player representation agent. In his representation portfolio are the following players: Kamara Abdoulaye Bayo, Yacine Adli, Ismaël Bennacer, Tanguy Coulibaly, Adama Diakhaby, Yacine Nasr Eddine Brahimi, Medhi Benatia, Gnagnon, Isaac Lihadji, Isaac Mbenza, Yannis Salibur, Sambou Yatabaré, Mustapha Yatabaré, Dan-Axel Zagadou and Ousmane Dembele.
The agent's latest statements regarding his client's situation with Barcelona have caused controversy.

27.03.2022, 08:13

Bohužiaľ je nesvojprávny a manipulovaný agentami ako aj Moriba takže jeho šanca na zotrvanie je nulová. Pôjde do PSG, tak isto ako aj jeho bro Pogba a budú tam spoločne s Neymarom žiariť.

24.03.2022, 07:42

Dostal viacero ponuk, ak chce ostat je rada na nom

24.03.2022, 08:02

Nemám ho rád. Ne proto, že nechtěl prodloužit/chtěl víc peněz, to je mi ukradený. Je to zaměstnání jako každý jiný a pokud si myslí, že má nárok na větší plat, má právo si o něj říct. My zas máme právo ho odkázat za ruskou válečnou lodí.

Nemám ho rád proto, že je to kopyto. Má talent, to jo, a kdyby to měl v hlavě srovnaný tak má na to být v top 10 na světě. Ale vždy když to bylo na něm, vždy, když byl tým pod tlakem a on měl balon na nohou, tak to zazdil. Nemá cit pro to kdy střílet, kdy jít 1v1 a kdy přihrát. On spoléhá jen na statistiku. Za zápas má tolik pokusů (díky stylu, který hrajeme) něco vytvořit, že mu prostě něco musí vyjít. Pak ale nastane chvíle kdy je třeba dotáhnout to do konce ve složité situaci a v té chvíli jde statistika proti němu.

Pokud se smíří s tím, že nebude hrát od základu každý zápas, super, berem. Samozřejmě v případě, že by přistoupil na menší plat. Jenže na to nepřistoupí, on chce být hvězda týmu, což při vší úctě nikdy nebude. On ještě nepochopil, že jeho jediný úkol je vytvářet přetlak na křídle a dostávat se do situací 1v1 podobně jako to míval na starost Pedro nebo Alexis, či v Man City Gabriel Jesus. On není, nebyl a nikdy nebude další Neymar, nedejbože Messi.

24.03.2022, 08:26

Demba je u nás od roku 2017... Za celou tu dobu začal hrát něco koukatelnýho poslední 3, 4 měsíce...
Je to dostačující? Samozřejmě - NENÍ.
A je k tomu třeba připočítat další věc - u něj může přijít další (nové či obnovené) zranění v podstatě kdykoliv.
Já mu neupírám to, že teď válí...
Ale bavíme se o DVANÁCTI zápasech LaLigy v této sezóně. Dal v nich 1 gól a má hned devět asistencí - což je pecka (góly po jeho asistencích dávali Ferran Jutglà, Frenkie de Jong, Luuk de Jong, Memphis Depay, Ferran Torres a Ronald Araújo s Pierre-Emerick Aubameyangem po dvou gólech)...
Z toho v posledních PĚTI zápasech jeden gól a SEDM (!!!) asistencí... To je LaLiga...
V Champions League a Europa League v této sezóně 7 startů - a v nich 0 gólů a 0 asistencí...

Když to sečtu a znovu zopakuji - že je u nás od roku 2017 a že u něj je vyšší nebezpečí než u kohokoliv jiného, že se jakkoliv zraní, tak já z něj prostě odvázaný nejsem...
Aktuální forma - OK, je to super.
Ale vylepšovat mu smlouvu?
Opravdu stačí, aby hráč hrál dobře od listopadu do března v poslední z pěti (Z PĚTI !!!!!) sezón???

Když je u toho ještě povýšenecké a arogantní jednání týmu Dembelého agentů ve smyslu "Pokud nám Barcelona zavolá, setkáme se a budeme jednat", pak já osobně mám jasno :

P R O D A T !!!!!!!!

24.03.2022, 08:51
stockey felpod

Vidim to tiez takto. Som uz alergicky na spojenie slov Dembele a potencial. Zacalo sa mu viac darit ked ho Xavi doslova prikoval na kridlo, ziadne stahovanie na stred, ziadne prechody stredom kde si ukopol loptu a uz nedobehol ci utopil sa v kluckach. Ak tu chce ostat, nech si to da v hlave dokopy a jeho agenti zavolaju. Ponuk mal na stole dost. Pridat mu, ani nahodou.
Akurat ho uz nepredame, kedze odide zadarmo :)

24.03.2022, 09:00
Nogares felpod

Až na ten capslock a tisíc vykřičníků, souhlas v plném rozsahu.

24.03.2022, 09:20
MarcoFCB felpod

Ještě měl poměrně dobrý podzim tuším v sezóně 18/19, pak se zranil. smileyJinak s těma agentama souhlas.

24.03.2022, 10:07

Problém jsou častá zranění. S přibívajícími léty se prodlužuje délka rekonvalescence. Což je v případě Dembélého zbytečný risk. V létě se posílí útok. Ferran tak přejde automaticky na levou stranu hriště. V případě, že se podaří ziskat prostředky na Traorého opci, vznikne v rámci 1 postu zbytečný přetlak. Nemluvě o tom, že Xavi zvažuje i opětovné zapojení Countinha.

27.03.2022, 08:22

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat