Ansu Fati se pomalu vrací zpět do hry

Ansu Fati se pomalu vrací zpět do hry

Po úterním tréninku se objevila skvělá zpráva, že se Fati konečně mohl přidat ke spoluhráčům. Po 10 měsících, kdy ho trápilo zranění, se tak pomalu, ale jistě vrací zpět do hry. Pokud se něco na poslední chvíli nepokazí, mohl by se vrátit do soutěžních zápasů po reprezentační pauze. K týmu by se tak připojil na zápas proti Seville či Granadě.

Fati svými výkony opravdu vyčníval, 7. listopadu v zápase proti Realu Betis však přišlo zranění a levý meniskus Fatiho operoval zkušený doktor Ramon Cugat. Fati se měl po tomto zranění vrátit do hry za 4 měsíce, k čemuž bohužel nedošlo. V té době měl bojovat o místo ve španělské reprezentaci na uplynulém EURU, jeho zranění se však opět zhoršilo a musel na další dvě operace.

Ani tyto operace situaci bohužel nevyřešily a hráčův agent Jorge Mentes doporučil doktora Jose Carlose Noronhu, jednoho z nejlepších specialistů na světě, který pomohl Ronaldovi a dalším hráčům portugalské reprezentace. Poslední operace už byla úspěšná a Fatiho snad brzy uvidíme na hřišti. Kluboví lékaři jeho návrat rozhodně nechtějí uspěchat a mají ho stále pod dohledem. Další problémy by pro Fatiho nebyly dobré jak z fyzické, tak i psychické stránky. Do zápasů by se mohl dostat za dva až tři týdny, je to však pouze přibližný odhad.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Hodně štěstí! Snad se vrátí k původní formě, a stane se z něj postupem času právoplatný člen našeho útoku.

26.08.2021, 21:40

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 11
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
60. Jules Koundé 1
61. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat