Araujo: Tento rok se cítím mnohem zkušenější

Araujo: Tento rok se cítím mnohem zkušenější

Araujo, který v uplynulé sezoně odehrál 33 zápasů, v rozhovoru popsal své pocity z uplynulého roku a také vysvětloval, jak probíhá příprava.

"Myslím si, že to byla skvělá sezona, moje první s áčkem. Zahrál jsem si hodně zápasů a jsem rád za to, jak se mi ta sezona povedla, i když jsem se i zranil. Tím se člověk taky učí. Nasbíral jsem hodně zkušeností a věřím, že jsem tuto sezonu vyspělejší. Když Bůh dá, skvělé věci ještě přijdou."

"Co se hraní týče, hodně jsem se toho naučil a to je důležité i po psychické stránce. Tento rok se cítím mnohem zkušenější."

 

Araujo si všiml rozdílů mezi hráči během přípravy.

"Postupně se všichni dostáváme do týmu. Někteří si mohli odpočinout více než jiní. Je to teď spíše o individuální adaptaci, protože někdo si zahrál více zápasů než ostatní. Na tom stále pracujeme. Pár dnů fyzického a psychického odpočinku se vždy hodí. Hodně jsem se připravoval, hlavně kvůli tomu poslednímu zranění. Chci, aby se mi tato sezona povedla a abych se podobným zraněním vyhnul."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Strašně bych mu přál, aby se mu letos zranění vyhnuly a stabilizoval si místo v základu. Může to být náš stoper na léta dopředu.

30.07.2021, 08:29

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat