Aubameyang: Chci Barceloně dát všechno

Aubameyang: Chci Barceloně dát všechno

Pierre-Emerick Aubameyang poskytl první rozhovor po svém příchodu do Barcelony. Gabonský útočník podepsal smlouvu do roku 2025 s možným ukončením v roce 2023.

"Jsem velmi šťastný, že jsem tady. Těším se, až budu na hřišti," řekl Aubameyang v krátkém rozhovoru.

"Byl to dlouhý den, ale nakonec to vyšlo a těším se."

"Myslím, že je Barcelona jeden z největších klubu na světě a je mi ctí tady být."

"Mám zkušenosti. Hrál jsem ve Franci, v Německu a v Anglii. Jsem tady, abych pomohl a dal týmu ze sebe všechno."

Aubameyang je v pořádku zaregistrován, takže by mohl v neděli odpoledne debutovat v zápase proti Atléticu Madrid. 

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Když ví, že může jeho angažmá v létě 2023 skončit, tak se snad o to víc bude snažit. Poslední rok a půl neměl kdovíjak oslnivou formu, snad mu změna prostředí prospěje.
Z přestupu nadšený ale nejsem. Půlroční hostování s možností ho o rok prodloužit - o tom se psalo včera, to by se mi líbilo víc.

02.02.2022, 19:42
cechoma MilanBalage

Jenže s takovou by k nám asi nepřišel. Prostě ukončili smlouvu a přišel jako volný hráč. Arsenal se ho myslím rád zbavil, my s nadějí, že se díky nové výzvě zase rozehraje jsme taky rádi, že ho máme. A hráč je si myslím přímo nadšený. Je to win win win. Uvidíme za půl roku, jak moc win to bude pro nás

02.02.2022, 21:05

Tohle je typ hrace, kteryho kurvily smlouvy.. ale ted kdyz bude hrat, aby se sam vykoupil.. myslim, ze to bude pecka vec v utoku.. a nebyva zraneny.. tohle prestupko jsme vylozene nakupovali znackou Barca a ne € 🤙

02.02.2022, 21:48

Jeho čísla za poslední rok a půl mluví proti němu. Luuk de Jong má za loňskou sezónu lepší statistiky. A všichni víme, že Luuk má hrozné statistiky.. Proto jsem skeptický.
Tři věci mě ale nechávají celkem v klidu - a sice to, že byl zadarmo, výplata taky určitě není vysoká a kdyby se nechytil, za rok a půl se s ním můžeme rozloučit.
Samozřejmě budu doufat, že se mu začne zase dařit, když už přišel. Uvidíme, až se párkrát předvede na hřišti, jestli to byl dobrý kšeft.

02.02.2022, 23:52
Andreas MilanBalage

Takze. Minulu sezonu dva krat prekonal Covid 19, mal tusim Malariu a k tomu aj problemy v rodine. Ale porovnavat ho s LDJ je totalny ulet. Tuto sezonu ma odohranych dovedna 1000 minut a aj tak stihol 7 golov a 3 asistencie. Auba je o svetelny rok kvalitnejsi utocnik ako tebou zmienovany LDJ. A to nehovorim, ze v tak rozlozenom klube ako Arsenal dokazal v 160 zapasoch dat skoro 100 golov a 21 asistencii. Bavime sa o muzstve hrajucom PL a nie Rumunsku ligu. Takze , neocakavam zazraky, vek nepusti, ale stale bude pohyblivejsia a golovejsia 9 ako momentalne mame v muzstve.

04.02.2022, 08:22
MilanBalage Andreas

Můj kamarád je dlouholetý fanoušek Arsenalu a když jsme se dříve bavili, co nového v Barçe, resp. v Arsenalu, snad vždycky zmínil, že Aubameyang něco provedl. Nepřišel na trénink, někdo ponosoval atd.. Byl kapitánem, ale o pásku se vlastními průšvihy připravil.
U nás má teď smůlu. V jeho slmouvě údajně stojí, že pokud bude dál blbnout, poletí.

05.02.2022, 00:53

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat