Barça zatoužila po Rubenu Nevesovi

Barça zatoužila po Rubenu Nevesovi

Barça pracuje na seznamu možných posil do středu pole. Vzhledem k možnosti, že Busquets v létě klub opustí, je prioritou posílit tuto pozici. Nejvíce se mluví o Zubimendim (Real Sociedad) a Rubenu Nevesovi (Wolverhampton).

Dokonce se hovoří o možnosti podepsat v lednu záložníka, přestože De Jong udělal při výhře nad Villarrealem velmi dobrý dojem. Prozatím je v oblibě Ruben Neves. "Kdo by nechtěl hrát za Barcelonu? Myslím, že tuto otázku by si položil každý fotbalista," nechal se slyšet Portugalec ve vyjádření pro Canal 11. "Je to jeden z největších klubů na světě. Samozřejmě je pro mě vždycky výsadou být spojován s kluby takového kalibru."

Klíčové rozhodnutí

Je to jedno z důležitých rozhodnutí, které musí klub v nadcházejících měsících učinit. A je také jedno z nejtěžších, protože musí být správné. Pokud se Busquetsův odchod potvrdí, bude muset Barça zvážit několik scénářů. Jednou z možností je nechat si De Jonga a přivést zpět Nica. Je to varianta, která by nevylučovala podpis záložníka, jako je Neves nebo Zubimendi.

V tomto ohledu bude klíčová role De Jonga do konce sezóny. Nizozemec má proti sobě ještě jeden faktor: Xavi nezapomněl na Bernarda Silvu. A příchod Portugalce je kvůli výdajům, které by to znamenalo, těžko představitelný, ledaže by Frankie Barcelonu opustil. Prozatím se zdá, že se De Jong rozhodl prosadit v Barce. Dosud byl hráčem s minutáží, ale ztratil status hráče základní sestavy. Nyní se ukáže, zda mu Xavi zajistí stálé místo na pozici záložníka.


Zdroje: sport.es, The Athletic



Diskuze

- 40M (dle transfermarktu)
- 25let
- CM/CDM
- smlouva do roku 2024

Jako proč ne. Otázka je, kolik by za něj vlci reálně chtěli.

23.10.2022, 20:00
Andreas karlos

Síce sa vyjadrujú, že pod 100 ho nepustia ale v lete bude mať rok do konca zmluvy a sam sa vyjadril, že do Barcelony chce. Takže reálne 60 miliónov by malo byt OK. Je to nadštandardný záložník a v ideálnom veku, no u vlkov začína strácať motiváciu, čo tiež sám priznal.

24.10.2022, 09:18
LeDavies Andreas

Navic Wolves momentálně sestupují a pokud by sestoupily tak by mu určo klesla cena ještě o něco...

24.10.2022, 12:50

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat