Barcelona má v hledáčku útočníka River Plate

Barcelona má v hledáčku útočníka River Plate

V hledáčku Barcelony se objevil útočník Julian Álvarez z River Plate, přezdívaný "La Arana" (pavouk). Tento útočník má aktuálně na kontě 21 gólů a 7 asistencí ve 44 zápasech.

Argentinský fotbalista má být v hledáčku týmů jako Atlético, Inter, Juventus, Fiorentina, Leverkusen a Real Madrid. Barcelona je aktuálně dalším týmem, který hráče sleduje. Inter se již měl pokusit hráče kontaktovat a vyjednat přestup jako v případě Lautara Martíneze. 

Jeho klauzule se pohybuje okolo 25 milionů euro, což je pro Barcelonu vzhledem k špatné finanční situaci vysoká částka. Álvarez měl v 11 letech přestoupit do Realu Madrid, ale nakonec přestup nevyšel. Svou přezdívku získal díky schopnosti ovládat skvěle míč a z toho vzešlo, že to vypadá, jakoby měl více než dvě nohy.

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Jediny plus pro Barcu, ze muze byt nasratý na Real, kdyz tam byl natesenej po slibech a pak mu stopli prestup.. jinak jsem to cetl stylem: Barca je 45. tym co sleduje hrace, kteryho si nemuze dovolit.. ale alespon se tu neco deje 🤙

11.12.2021, 00:47

Púsobí dost komicky to naše sledování hráčů, na které nemáme..
Možná by ale opravdu stálo za to sehnat "někde" nějaké pořádné peníze a koupit opravdu dobrého elitního hrota. Bez něj se totiž budeme v těch sr**kách rochnit dalších X let. Nejen herně, ale i ekonomicky. Evropská liga nám na dluh nevydělá..

11.12.2021, 12:25

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat