Barcelona navrhla výměnu Griezmann - Felix

Barcelona navrhla výměnu Griezmann - Felix

Ani poslední den letního přestupového období není o spekulace nouze. Tentokrát média píší o tom, že Barcelona nabídla Atléticu Madrid výměnu Antoine Griezmann - João Felix. Vzhledem k finanční situaci klubu by se výměna hráč za hráče Barceloně hodila.

S touto informací přišel Esport 3 a potvrdil ji také španělský SPORT. Nejprve přišla informace, že se Barcelona snaží získat Felixe na hostování, to však Atlético odmítlo. Klub tak přišel s jiným nápadem - vyměnit Griezmanna za Felixe. 

Podle posledních informací Atlético na tento návrh prozatím nezareagovalo. Tento nápad přišel na poslední chvíli a kluby by se musely rychle dohodnout na podmínkách výměny, která by pravděpodobně nezahrnovala žádné finanční prostředky. Diego Simeone by měl Griezmanna rád zpátky, Enrique Cerezo však podle všeho není přesvědčen o tom, že by Felix měl odejít. Již v příštích hodinách bychom se měli dozvědět, zda k výměně dojde.


Zdroje: sport.es



Diskuze

Haha, vysoko rubu, pochybujem, ze budu suhlasit.

31.08.2021, 17:31

Atlético určitě rádo vymění mladého, perspektivního hráče s tržní hodnotou 80mil. za Griezmanna, navíc bez doplatku... Před dvěma - třemi lety za Felixe dali 130 mega.. Na podobnou transakci by Cerezo nekývl ani se třema promile v krvi.

31.08.2021, 17:43

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 11
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
60. Jules Koundé 1
61. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat