Barcelona sleduje Aubameyanga a Lacazetta

Barcelona sleduje Aubameyanga a Lacazetta

Ronald Koeman na předzápasové tiskové konferenci přiznal, že by rád přivedl ještě jednoho útočníka. Jak uvedl Sport, Katalánci budou tuto možnost zvažovat pouze v případě prodeje Braithwaiteho za dobrou cenu. 

Technický sekretariát údajně sestavuje seznam hráčů, kteří by v případě prodeje dánského útočníka mohli na Camp Nou přijít. Mělo by se jednat o dva útočníky Arsenalu, konkrétně  jsou to kapitán Pierre-Emerick Aubameyang a Alexandre Lacazette. Gabonskému útočníkovi zbývají dva roky stávajícího kontraktu. Barcelona měla již v minulosti o tomto přestupu jednat, ale londýnský celek byl proti. 

Francouzskému útočníkovi zbývá do konce smlouvy jeden rok a pro Arsenal to může být jedna z posledních šancí, jak hráče prodat. U obou hráčů by podle zdrojů byli v Arsenalu ochotni jednat o výměně. V Londýně v poslední době nejsou s výkony těchto dvou útočníků spokojeni. 

V Barceloně oba hráče bedlivě sledují. Vše ale bude záviset na prodeji dánského útočníka. V nedávné době měli Katalánci přijmout na hráče nabídku 15 milionů eur, Braithwaite ale přestup odmítl a chce zabojovat o místo v barcelonském kádru. 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat