BARTOMEU: FANOUŠCI MOHOU BÝT OHLEDNĚ PŘESTUPŮ KLIDNÍ

BARTOMEU: FANOUŠCI MOHOU BÝT OHLEDNĚ PŘESTUPŮ KLIDNÍ

Prezident klubu Josep Maria Bartomeu v rozhovoru pro BeIN SPORTS ujišťoval fanoušky, kteří podle něj mohou být klidní ohledně toho, jak se vyvíjejí plány pro další sezónu.

"Co se týká podpisů, fanoušci Barcelony mohou být klidní, protože v další sezóně budeme mít opravdu ambiciózní tým, který bude bojovat o každou možnou trofej od prvního dne."

Vyjádřil také důvěru v celý technický tým Barcelony v čele se sportovním ředitelem Robertem Fernándezem, který podle něj odvádí dobrou práci, i když zatím k žádnému přestupu nedošlo.

"Mám naprostou důvěru v Roberta Fernándeze, Valverdeho, Urbana i všechny další, kteří o týmu rozhodují. Není to jednoduché, protože máme opravdu dobrý tým, ale do některých pozic musíme zasáhnout a to je to, na čem pracujeme."

K možnému přestupu Marca Verrattiho jen řekl, že "je hráčem PSG. Věřím Robertově práci, ale žádná jména... Ani je nechci vědět, oni moc dobře vědí, co na další sezónu potřebujeme a pracují na tom."

Valverde a odchovanci

Bartomeu také pochválil nového trenéra: "Je to inteligentní trenér, který hodně věří ve filozofii Barcelony. Už začal pracovat, ale definitivně začne až 10. července. Kromě toho je to někdo, kdo hodně sleduje akademie a my máme zájem o trenéra, který sleduje naši akademii, protože v ní máme úžasné hráče."

A nakonec, k postupu barcelonské rezervy měl jen slova chvály: "Je to důležitý úspěch a cíl, který jsme si vytyčili už na začátku sezóny."


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

to jeho vyjádření mi tedy na klidu nepřidalosmiley

28.06.2017, 11:57

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat