BARTRA: V BARÇE JSEM MĚL VŠE MIMO HŘIŠTĚ, V DORTMUNDU MÁM VŠE NA NĚM

BARTRA: V BARÇE JSEM MĚL VŠE MIMO HŘIŠTĚ, V DORTMUNDU MÁM VŠE NA NĚM

Střední obránce a odchovanec Barcelony, který momentálně kope za Borussii Dortmund, v nedávném rozhovoru promluvil o svém bývalém klubu. Vyjádřil se i k možnému nástupci Luise Enriqueho a myslí si, že Unzué má potřebné schopnosti k tomu, aby tým převzal.

Marc Bartra si působení v Dortmundu očividně užívá a po zápase s Hamburgem poskytl rozhovor deníku SPORT. V něm kromě své osobní situace hovořil i o dalších dvou jménech - Juan Carlos Unzué a Gerard Deulofeu.

"Opravdu si to tu užívám. V Barceloně jsem měl všechno mimo hřiště: rodinu, spoluhráče, kamarády... ale tady mám vše na hřišti. Hraji skoro všechny zápasy a to mi dodává sebedůvěru," vysvětloval Bartra.

O potenciálním návratu však hovořit nechtěl. "Užívám si to tak moc, že nechci myslet dál než na další zápas. Soustředím se na to, abych na tom byl fyzicky co nejlépe a abych ze sebe vydal to nejlepší v každém zápase."

O Unzuém jako o případné náhradě Luise Enriqueho nemá nejmenších pochyb. "Nový trenér musí znát dobře klub i hráče. Unzué hráče zná z taktické stránky a co se týká vedení týmu, je blízkou osobou, která se učila od těch nejlepších, když pracoval s Luisem Enriquem a Guardiolou. Pokud to nakonec bude on, je podle mě na tu práci kvalifikovaný."

Dále promluvil také o Gerardu Deulofeuovi. Ten byl v poslední době spojován s návratem do Barçy a Bartra velmi dobře zná i jeho.

"Je skvělým hráčem a vždycky jste mohli vidět, že je rozdílový. Teď dozrává, což je důležité a klub zná také velmi dobře. S Barçou by mohl dosáhnout skvělých věcí."


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Nemůžu si pomoct, ale jeho prodej byla chyba.

07.04.2017, 10:56
blaugrana Vitessen

Nemá na Barcu a Umtiti je ďaleko kvalitnejší. Takže aká chyba?

07.04.2017, 11:18
hroch11 blaugrana

Chyba byla v jeho ceně. smiley

07.04.2017, 11:23
blaugrana hroch11

Barca nevie predávať. To je všeobecne známe.

07.04.2017, 12:53
Tarja Vitessen

Mě osobně jeho odchod hodně mrzí, ale je pravda, že ty výkony nijak zázračné nebyly. I když možná mohl dostat více šancí... smiley
Každopádně už je pryč, takže je to jedno, hlavně ať se mu daří i nadále. smiley

07.04.2017, 11:25
Adam Kapusta Tarja

Myslím, že dostal dosť šancí a nikdy skutočne nepresvedčil. Brániť u nás je dosť špecifické a moc mu to nešlo. A čo som sa bavil s fanúšikmi Dortmundu, tak ani tam to nie je úplná sláva (oni sú tiež skôr ofenzívne zameraný). Možno by mu viac sedelo Anglicko, kde by uplatnil výšku

07.04.2017, 14:20

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat