Braithwaite by odešel pouze do nějakého top klubu

Braithwaite by odešel pouze do nějakého top klubu

Braithwaite plánuje podle posledních informací zůstat v Barceloně. Odchod z klubu by zvažoval pouze v případě, že by o něj projevil zájem jiný evropský velkoklub. Nechce se totiž připravit o šanci získávat trofeje.

Už odmítl nabídky West Hamu, Brightonu nebo Albionu. I když by v takových klubech neměl vůbec špatný plat, krok zpět ve své kariéře udělat nechce. Před příchodem do Barcelony hrál za Esbjerg, Toulouse, Bordeaux, Middlesbrough a Leganés a nyní chce zůstat na top úrovni, aby si také mohl zahrát na Mistrovství světa 2022 v Kataru.

Barcelona bude nabídkám za hráče otevřená až do konce přestupového období. Pokračování útočníka v Barceloně by však klub uvítal. V prvním zápase LaLigy vstřelil dva góly a připsal si také jednu asistenci, čímž ukázal svou důležitost v útoku. I Koemana jeho výkon potěšil a uznal, že je s Griezmannem a Memphisem dobře sehraný. Útočníků však trenér podle všeho pořád nemá dost, jelikož chce do klubu přivést ještě jednoho. Příští týden bude pro budoucnost Braithwaiteho či pro příchod nějakého nového útočníka klíčový.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

A proč si ho vlastně nenechat? Za mě je to dříč, kterej tam vždy nechá co může a je to minimálně velmi dobrej backup té hlavní útočné trojice, ať už bude jakákoliv.

19.08.2021, 15:06

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 11
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
60. Jules Koundé 1
61. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat