Dembélé by se mohl proti Atléticu vrátit do sestavy

Dembélé by se mohl proti Atléticu vrátit do sestavy

Francouzský křídelník Ousmane Dembélé by se tento víkend mohl vrátit do sestavy. Podle deníku AS měl Xavi přesvědčit Laportu, aby mu dovolil hráče nominovat, přestože neprodloužil smlouvu.

Situace Dembélého byla jedním z největších témat lednového přestupového období. I přes nabídky klubů z Premier League nakonec neodešel, nepodepsal ani však novou smlouvu a upřednostnil setrvání v Barceloně na příští půlrok. Podle deníku AS bude v nadcházejících hodinách probíhat schůzka mezi Xavim a Laportou, kde se bude řešit, zda by mohl hráč nastoupit již o víkendu.

Barcelonu čeká v neděli na Camp Nou důležitý zápas proti Atléticu Madrid. V tomto utkání mohou nastoupit také dvě nové posily Adama Traoré a Pierre-Emerick Aubameyang. 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Xavi ho chce stavět, vedení ho nechce vidět ani na lavičce, natož v sestavě. Co teď s ním? ... smiley
Taky bych asi radši koukal na Abdeho nebo staronového Traorého. Ti jsou pro klub perspektivní. Na druhou stranu by byl asi nesmysl nechat ho jen sedět. Hlavně vzhledem k tomu, kolik bere.
Pokud bude hrát dobře, ať hraje.

05.02.2022, 11:54
raval69 MilanBalage

Laporta je liška a "nechal rozhodnutí" na Xavim. Posílat Dembeleho ostentativně na tribunu jen proto, že nechtěl znovu podepsat (a následně být prodán) by bylo špatně i směrem k týmu. Naprosto přesně to popisuje Alves. Přejme si, aby měl Xavi v útoku nyní opravdu z koho vybírat. Vyšší počet jmen ještě není zárukou vyšší kvality. Abde mi přišel v posledních zápasech jakoby už trošku soupeři přečtený....

05.02.2022, 13:15
Tarja raval69

Laporta nechtel, aby hral, Xavi ho predvedcil. Takze nic na nikom nenechal. Pokud je to ovsem pravda, samozrejme. :D Ale odpovidalo by to tomu, co rekli.

06.02.2022, 10:59

A už mi prosím konečně někdo poraďte, jak se z mobilu přidávají články! smiley Jestli to teda z mobilu jde.. Nebo to hodím do Wordu a pošlu mailem nějakému editorovi, který s tím umí a zveřejní to.
Mám teď o něco víc času, chtěl bych být trošku užitečný smiley

05.02.2022, 11:59
Tarja MilanBalage

Napis Patrikovi (tady na webu je uvedeny email, prip. je tu myslim pod prezdivkou Patrick) nebo normalne na fb stranku, tam uz si to predaji. Vkladat to pres mobil jde, ale teda zadna slava. :D Lepsi urcite pres PC. Ted nic nepridas, musis mit opravneni (jedine blog, sle i tsk ti to musi nekdo schvalit).

06.02.2022, 11:04

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat