Destovo zranění zužuje Koemanovi výběr

Destovo zranění zužuje Koemanovi výběr

Sergiño Dest si během reprezentační pauzy přivodil zranění v zápase USA proti Kanadě. Byl vystřídán ve 44. minutě, jelikož měl problémy s kotníkem. Trenér USA potvrdil, že zatím není jisté, zda do středečního zápasu s Honduras nastoupí.

Hráč podle všeho cítil bolest v noze, do té doby odehrál velmi dobrý zápas. Dest měl být hlavní konkurencí Emersona, o čemž se také Emerson vyjádřil po jeho odchodu z klubu, kde byl pouhých 40 dnů než jej prodali do Tottenhamu. Kromě toho měl zdravotní problémy v zápase proti Getafe i Roberto, který má zlomené žebro a na pozici pravého obránce tak momentálně zbývá pouze Mingueza. 

Řeší se také role Umtitiho a Puiga v týmu. Klub trvá na tom, aby oba hráči ještě od Koemana dostali prostor. I když Koeman ani jednomu z nich nevěří a nechce je stavět, Laporta chce po něm opak. Koeman sice ocenil, že na sobě Umtiti makal, stále je však přesvědčený o tom, že není na takové úrovni, aby jej nechal hrát. V obraně má navíc velkou konkurenci.

Laporta chce dát prostor i Puigovi. Koeman jej však chce nechat hrát, jen pokud bude na tréninku podávat dobré výkony. Jak Koeman svůj tým v následujícím zápase poskládá a zda se bude řídit Laportovými doporučeními se dozvíme již brzy.


Zdroje: marca.com



Diskuze

Koeman se mi líbí čím dál míň. Jak může sakra ten blbec říct, že někoho prostě nebude stavět?? U Umtitiho budiž, ikdyž i on by šanci dostat měl. Ne proti Realu nebo Atléticu, ale třeba proti Vallecanu, Cádizu apod.. Nebo v poháru.
A Puig.. Jestli ho Koeman nebude stavět a radši bude dřít kůži z Pedriho, musí Laporta zakročit!
Nemáme peníze, nakupovat moc nemůžeme a pokud se objeví kvalitní mladý hráč, nesmíme jeho talent zahodit jen kvůli tomu, že trenérovi není sympatický.
Koeman by měl začít být víc profesionál a míň *****!

06.09.2021, 21:02

Místo těch hvězdiček si představuju jméno slavného východoněmeckého sprintéra, i legendární Karol Polák měl po vyřčení jeho jména problémy!

06.09.2021, 22:10
MilanBalage Puyol

Úplně přesně na toho atleta jsem myslel při psaní těch hvězdiček! smiley Jsem zvyklej z Tipáče, tam se dává BAN.. Tady se asi BAN nedává, ale nechtěl jsem riskovat.. smiley Můžou to tu přece číst i děcka, nechci kazit mládež smileysmiley

07.09.2021, 04:28

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 16
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Villarreal CF 12
5. Club Atlético de Madrid 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 5
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Iago Aspas 3
5. Sandro 3
7. Lamine Yamal 3
9. Dani Olmo 3
11. Raphinha 3
23. Pedri 2
60. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat