DEULOFEU: Z VĚTŠÍ ČÁSTI JE TO MOJE VINA

DEULOFEU: Z VĚTŠÍ ČÁSTI JE TO MOJE VINA

Gerard Deulofeu odešel v lednu na další hostování, tentokráte do Watfordu, nepočítá však s tím, že by se do Barcelony vrátil. V rozhovoru s rádiem Cope uznal, že větší vinu za to, že se neprosadil ve svém mateřském klubu, nese on.

Deulofeu je momentálně zraněný a hned na začátku rozhovoru mluvil o svém návratu do Barcelony. "Myslím, že bude velice těžké vrátit se zpátky. Nemusíte být nějak extra chytří, aby vám došlo, že pokud mě Barcelona půjčila jinému týmu, tak o mě asi nemá moc zájem."

Gerard však nikoho nekritizuje a dívá se na situaci realisticky. "Měl jsem také dohodu, že musím odejít, protože jsem měsíc nehrál a nefungovalo to tak, jak by mělo. Chci hrát a být šťastný. Na střídačce šťastný nejsem, jako většina hráčů."

"Z větší části je to moje chyba. Ve finále jsem to já, kdo si musí vysloužit právo na to hrát víc. Myslím, že jsem byl lepší, když jsem naskakoval ze střídačky, než když jsem dostal šanci v základu. Vím, že jsem neprokázal své schopnosti. Věřím v sebe víc než kdokoliv jiný, ale uznávám, že jsem nebyl konzistentní."

Katalánský křídelník neviní ani trenéra. "Když jsem odcházel na hostování, řekl jsem trenérovi: 'Z větší části je to moje vina, protože jste mi dal příležitosti, které jsem chtěl.'"

Odchovanec Barcelony kromě svého odchodu promluvil také o tom, jak těžké je prosadit se v prvním týmu.

"Je opravdu těžké být hráčem akademie Barçy a dostat se do prvního týmu. Objeví se řada překážek, od vašeho příchodu jako kluka až po nároky na hráče, které tu jsou. Víc k tomu nemám co říct."

Na hostování ve Watfordu je Gerard do 30. června, o své budoucnosti toho však zatím sám moc neví. "Na konci sezóny si budu muset promluvit s Barçou a mým agentem, ale nemohu říci, co se stane, protože to ani já sám nevím."

"Co jsem přišel do Watfordu, jsem velmi šťastný. Chovají se ke mně jinak. Mohl jsem hrát čtyři zápasy a cítil jsem se dobře. Škoda toho zranění, ale doufám, že budu brzy zpět a odehraju poslední čtyři nebo pět zápasů sezóny." 


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Jako hráč na střídačku z druhé vlny bych ho bral klidně zpět...
Deloufeu>Arda>Vidal>Gomes

Bude-li Valverde nadále hrát 442, nebo 4231 a odejde--li Paco, klidně bych jej bral zpět jako náhradníka na pravý křídlo za Dembelého. Rafinha předpokládám přestoupí natrvalo do Interu. Doufám taky, že náhradníkem na levý křídlo bude D.Suaréz a dostane konečně pořádnou šanci, ten kluk je talent...

24.03.2018, 10:51
Tarja robin

Namísto Vidala za mě určitě daleko lepší, jenže se mu asi moc nechce leštit lávku. Na jednu stranu se ani moc nedivím..

24.03.2018, 10:59
robin Tarja

Tak letošní sezónu měl tým paradoxně příliš mnoho hráčů... Ideálnně mít každou pozici prostě zdvojenou. Nemyslím si, že by si zahrál málo - poháry, slbější soupeři,zranění.. on má všechny předpoklady zapadnout, chybělo mu prostě štěstíčko... smiley

A nebo prodat natrvalo s možností zpětného odkupu na několik let...Fakt bych nerad viděl, že ho budem kupovat za 2-3 roky zpět za x-desítek mega jako velkou star.. :-D

25.03.2018, 08:10
xradis robin

je mu 24.. ten kdyby se měl stát velkou star, tak by musel vyčnívat už teď. Už to asi lepší nikdy nebude... další talent, co se nerozvinul.

26.03.2018, 11:23
Tarja xradis

Tak tak, na nějaký extra boom je už nejspíš pozdě.

26.03.2018, 16:22
blaugrana robin

A na čo konkrétne? Dostal už xy šancí, a keď nie je poriadne prospešný ani vo Watfore, tak môže byť sotva užitočný z lavičky v Barcelone.

25.03.2018, 10:30
Tarja blaugrana

No ale pořád by podle mě byl užitečnější než Vidal :D

26.03.2018, 16:21

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat