Dojemné vzkazy Messiho spoluhráčů

Dojemné vzkazy Messiho spoluhráčů

S Messim už se na sociálních sítích začali loučit současní i bývalí spoluhráči, kteří během celého dne zveřejňovali fotografie a dojemné vzkazy. Mnoho hráčů také Messiho navštívilo doma, aby zjistili, co se doopravdy děje.

Xavi

,,Jako Culé, spoluhráč a přítel ti jen mohu poděkovat za všechno, cos nám za ty roky dal. Ať už budeš dělat cokoliv, přeji ti jen to nejlepší."

Gérard Piqué

"Nic už nebude stejné, ani Camp Nou, ani město nebo my tady. Po více než 20 letech v klubu už nebudeš oblékat dres Barcelony. Realita je někdy opravdu drsná. Potkali jsme se v roce 2000, kdy nám bylo 13 let a měli jsme celou kariéru před sebou a jaká to byla kariéra. I kdybychom si to naplánovali, lépe by to dopadnout nemohlo. Teď odcházíš, ale já vím, že jednoho dne se vrátíš."

Philippe Coutinho

,,Děkuju ti za všechno. Byla pro mě čest potkat tě a moct si zahrát po tvém boku. Jsem vděčný za to, jak ses ke mně a k mé rodině během té doby choval. Přeju ti v budoucnu mnoho úspěchů a ať Bůh tobě a tvé rodině žehná," napsal Coutinho na sociální sítě.

Ansu Fati

,,Ze všech kluků, kteří snili o tom, že přijdou do La Masie a někdy si s tebou zahrají, se toto splnilo právě mi, a za to jsem opravdu rád. Chtěl jsem ti za ty dva roky poděkovat, za to jak ses ke mě choval a za to, kolik jsem se toho od tebe mohl naučit. Já i má rodina za to navždy budeme vděční, přeji tobě i tvé rodině jen to nejlepší."

Sergio Busquets

,,Děkuji ti za všechno, co jsi pro klub udělal a taky pro ty, kteří za ty roky hráli po tvém boku. Přišel jsi tu jako malý kluk a odcházíš jako nejlepší hráč v historii. Tento klub díky tobě vyrostl tak moc, jak jsi zasloužil a za sebe můžu říct, že jsem s tebou sdílel hodně zápasů a skvělých momentů. Budeš mi moc chybět."

Jordi Alba

,,Som neskutočne vďačný za to, že som mohol s tebou stráviť tých 9 sezón. Mal som šťastie, že som mohol naživo vidieť tvoj prvý gól proti Albacete a netušil som, že sa raz staneme takými obrovskými priateľmi. Si úžasný človek."

Ruqui Puig

"Mohl jsem žít sen, který má každé dítě, jehož vášní je fotbal. Mohl jsem být ve stejné šatně a týmu jako nejlepší hráč na světě. Být s ním, učit se od něj a soutěžit s ním je ta nejlepší věc, která se mi za poslední dva roky stala. Děkuji ti Leo."


Zdroje: Twitter/Facebook/Instagram [@fcbarcelona]



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat