Exkluzivně: Rozdelění financí ve smlouvě Barcelony se Spotify

Exkluzivně: Rozdelění financí ve smlouvě Barcelony se Spotify

O nové sponzorské smlouvě Barcelony se Spotify se toho napsalo již mnoho. V neděli bodou členové vedení hlasovat o schválení tohoto kontraktu. Půjde o historické shromáždění, jelikož se vůbec poprvé bude také řešit přejmenování stadionu.

Shromáždění se neobešlo bez kontroverzí, protože Barcelona nebyla schopna poskytnout finanční podrobnosti dohody. Důvod byl na straně švédské společnosti, jelikož v jejich smlouvách je uložena klauzule o důvěrnosti. Sport je však nyní schopen odhalit dosud nejpřesnější čísla této dohody.

Dresy

Dohoda o sponzorství dresů je na čtyři roky, která zahrnuje přední část pánských a dámských dresů. Barcelona tak dostane 57,5 milionů eur plus 2,5 milionů eur v bonusech, které lze však velmi snadno splnit. Těchto 60 milionů eur ročně představuje celkovou částku za čtyři roky 240 milionů eur.

Druhá dohoda, ve které má Barcelona dostat 5 milionů eur ročně za tréninkové sady pro mužský a ženský tým, je na tři roky. Celkem tedy 15 milionů eur.

Camp Nou

Práva na přejmenování stadionu Camp Nou rovněž obsahují dvě části. První z nich bude po dobu čtyř let, kdy bude stadion v rekonstrukci. Klub obdrží za přejmenování 5 milionů eur, celkem tedy 20 milionů eur. Od pátého roku by dohoda měla činit 20 milionů eur za sezónu po dobu osmi let. Celkově tak Barcelona může získat dalších 180 milionů eur.

Pokud se potvrdí a sečtou všechny částky uvedené ve smlouvě, dostane klub od švédské společnosti 435 milonů eur.

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Čisla vycucane z prsta. To ze podpisali mlcanlivost je hnus, to Lapo celkom posral. Môzeme len dufat, ze tie cisla nie su az moc zle.

02.04.2022, 13:50

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 12
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat