Ferrán Jutglà se brzy stane posilou Brugg

Ferrán Jutglà se brzy stane posilou Brugg

Ferrán Jutglà prožívá poslední hodiny jako hráč Barcelony. Brzy bude oznámen jako nová posila týmu Club Bruggy. Hráč již odcestoval do Belgie na zdravotní prohlídku a ve středu by měl být příchod oficiálně potvrzen.

Tento přestup Barceloně přinese částku 5 milionů eur, která se může zvýšit případnými bonusy. Do přestupu byl také přidán podíl 10 % z budoucího prodeje. Jutglà v letošní sezóně ve 32 zápasech za B-tým vstřelil 19 gólů a stal se tak nejlepším střelcem třetí nejvyšší soutěže. V těžké situaci pomohl také prvnímu týmu, kdy nastoupil do šesti ligových a dvou pohárových utkání a v nich vstřelil dva góly.

Příchodem nových posil však 23letý útočník ztratil svou pozici a nastupoval tak za B-tým, kterému svými góly výrazně pomohl ke konečnému devátému místu v tabulce. O hráče měl také zájem Villarreal, jenž byl dohodě blízko. Hráč se však rozhodl pro belgický celek i díky možnosti zahrát si Ligu mistrů.

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

23 let je na ,,talent,, již moc. Musel by začít pravidelně nastupovat. A pokud mu to nemůžeme dát, udělali jsme (i on) velice dobře.

07.06.2022, 22:08

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat